گروه بازرگانی تجارت پارسیان دارای کادری بسیار مجرب و با تجربه در همه تخصص های لازم درخدمات بازرگانی، صادرات و واردات انواع کالای مجاز بازرگانی میباشد.

اطلاعات تماس

021-91690742

09102455407

ایران، تهران

تهران،صندوق پستی ۳۵۸-۱۶۵۳۵

info@tejaratparsian.com

کارت بازرگانی چیست

کارت بازرگانی چیست ؟ آشنایی کامل با کارت بازرگانی

کارت بازرگانی چیست ؟ کارت بازرگانی به عنوان یک مجوز تلقی می شود که فعال اقتصادی می تواند با استفاده از آن اقدام به امر واردات و صادرات کالا کند. افرادی حقیقی و حقوقی می توانند کارت بازرگانی دریافت کنند. سوالی که در این بخش به وجود می آید این است که ارزش کارت بازرگانی چیست و تا چه مدت دارای اعتبار قانونی است؟ در پاسخ باید گفت که اعتبار این کارت به مدت 1 سال بعد از صدور است. در ادامه مطلب بیشتر با این کارت آشنا خواهیم شد.

کارت بازرگانی چیست

کارت بازرگانی چیست ؟

کارت بازرگانی چیست و چه جایگاهی در تجارت دارد؟ تمام افراد حقیقی و حقوقی که قصد واردات و صادرات به کشور را دارند باید دارای کارت بازرگانی باشند. این کارت به عنوان یک مجوز محسوب می شود و تاجران باید قبل از هر اقدامی ، کارت بازرگانی را دریافت کنند. در غیر این صورت اجازه ورود و خروج کالا از کمرگ کشور را نخواهند داشت. هر کارت بازرگانی دارای 1 سال اعتبار است و برای تمدید آن باید به طور مجدد مدارک و اسناد لازم را ارائه داد. در این صورت مشاور واردات و صادرات می تواند کمک بزرگی برای انجام تمامی امور برای شما داشته باشد.

برای انجام خدمات بازرگانی همین الان تصمیم بگیرید

شرایط دریافت کارت بازرگانی برای افراد مختلف

– کارمندانی که به صورت تمام وقت در سازمان ها و دستگاه های دولتی قادر به دریافت کارت بازرگانی نیستند.

– افرادی که دارای کارت بازرگانی هستند نمی توانند به طور مجدد کارت دریافت کنند. زیرا هر شخص حقیقی و حقوقی فقط یکبار قادر به دریافت کارت بازرگانی می باشد.

– هر واحد ملکی فقط می تواند دارای یک کارت بازرگانی باشد. آدرس و نشانی قید شده در مدارکی مانند اظهارنامه ثبتی ، مفاصا حساب دارای و سند مالکیت باید با یکدیگر تطابق داشته باشند.

– پذیرش و تحویل کارت بازرگانی نیازمند حضور فرد متقاضی است. زیرا کارت بازرگانی به افراد دیگر تحویل داده نخواهد شد.

مدارک لازم برای دریافت کارت بازرگانی چیست ؟

– اصل اظهارنامه ثبت نام در دفاتر بازرگانی به عنوان اولین مدرکی محسوب می شود که باید برای دریافت کارت بازرگانی ارائه داد. اظهارنامه باید به گواهی اداره ثبت شرکت ها برسد در غیر این صورت فاقد اعتبار خواهد بود.

– ارائه گواهی عدم سوء پیشینه از دیگر مدارک لازم و ضروری محسوب می شود. این گواهی باید کمتر از 6 ماه از صدور آن گذشته باشد. در غیر این صورت از اعتبار ساقط خواهد بود.

– اصل مفاصا حساب مالیانی موضوع 186 ماده قانون مالیات های مستقیم مبنی بر اینکه فرد مانعی در صدور کارت بازرگانی ندارد.

– اصل مدارکی همچون کارت ملی و کپی از آن

– 3 قطعه عکس 6 در 4 و جدید. عکس باید تمام رخ و ساده باشد.

– حداقل مدرک برای دریافت کارت بازرگانی چیست ؟ حداقل مدرک دیپلم است و فرد متقاضی باید اصل مدرک و کپی آن را به سازمان مربوطه برای درخواست صدور کارت تحویل دهد.

– افرادی که دارای حداقل 23 سال تمام هستند می توانند اقدام به درخواست صدور کارت بازرگانی کنند.

سایر مدارک از جمله اصل کارت پایان خدمت یا کارت معافیت به همراه فتوکپی و اصل گواهی بانک مبنی برا اینکه حساب جاری تایید شده و حسن اعتبار متقاضی نزد بانک وجود دارد. اصل و کپی سند مالکیت یا اجاره نامه ، اصل و کپی مدرک تولیدی معتبر از یک از وزارتخانه های تولید به منظور واحد تولیدی نیز ضروری است. ارائه اصل و کپی کد اقتصادی و یا تاییدیه پیش ثبت نام از دیگر مدارک لازم محسوب می شود. ثبت نام باید در سایت Tax.gov.ir انجام شود.

کارت بازرگانی چیست

شرایط افراد غیر ایرانی در دریافت کارت بازرگانی چیست ؟

افراد غیر ایرانی نیز مانند افراد ایرانی می توانند کارت بازرگانی دریافت کنند. تمام شرایط برای آن ها مانند افراد ایرانی است فقط نیازی به کارت پایان خدمت و یا کارت معافیت وجود ندارد. این افراد باید دارای پروانه کار و اقامت در کشور ایران باشند و به عنوان شهروند ایرانی شناخته شوند.

آیا امکان ابطال کارت بازرگانی وجود دارد؟

در خصوص کارت بازرگانی سوالات زیادی وجود دارد که ما در این مطلب تلاش می کنیم به مهم ترین آن ها پاسخ دهیم. علاوه بر این مطلب و مطالب مشابه می توانید با مراجعه به شرکت بازرگانی واردات صادرات و استفاده از خدمات مشاور بازرگانی نسبت به دریافت پاسخ سوالات خود اقدام کنید.

یکی از سوالاتی که در حوزه کارت بازرگانی وجود دارد این است که آیا امکان ابطال این کارت وجود دارد؟ بله. امکان ابطال کارت بازرگانی به دو شکل اجباری و اختیاری وجود دارد.

– ابطال اختیاری : افراد حقیقی و حقوقی می توانند به اختیار خود نسبت به ابطال کارت بازرگانی اقدام کنند. برای این کار باید مدارک لازم را ارائه دهند.

– ابطال اجباری : در صورتی که کارت بازرگانی برای اشخاص حقیقی و حقوقی صادر شد اما مشخص شد که فاقد یک یا چند شرط مهم هستند کارت آن ها به طور اجباری ابطال خواهد شد.

Rate this post

نویسنده

anna

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *