گروه بازرگانی تجارت پارسیان دارای کادری بسیار مجرب و با تجربه در همه تخصص های لازم درخدمات بازرگانی، صادرات و واردات انواع کالای مجاز بازرگانی میباشد.

اطلاعات تماس

021-91690742

09102455407

ایران، تهران

تهران،صندوق پستی ۳۵۸-۱۶۵۳۵

info@tejaratparsian.com

صادرات کالا را به آسانی انجام دهید

برای انجام خدمات واردات و صادرات نیاز است که با تیمی متخصص و کاربلد همراه باشید که با قوانین و شرایط صادرات کالا آشنا باشند و شما را همراهی کنند. پس با ما همراه باشد.

صادرات کالا

خدمات ما

انواع خدمات صادرات کالا

بررسی بازار اولیه و ثانویه

ارزیابی کالا در گمرک

انجام امور ترخیص

چرا ما؟

چرا تجارت پارسیان؟

برای صادرات کالا نیاز است که همواره با مشاورین متخصص و خبره در ارتباط باشید تا با  قوانین و استانداردهای صادرات آشنا باشند و شما را در این راه همراهی کنند. تجارت پارسیان یکی از شرکت های با تجربه در زمینه ی بازرگانی صادر کردن کالا است که می تواند همگام شما در این مسیر گام بردارد.
90
میزان رضایت کاربران
90
مشاوره واردات
90
مشاوره صادرات
صادرات کالا

برای سفارش خدمات صادرات کالا همین الان اقدام کنید

اگر می خواهید هر چه زودتر از مشکلات بازرگانی و تجارتی راحت شوید و یا برای انجام آنها با مشکلاتی رو به رو نشوید همین امروز با مشاورین متخصص ما مشورت کنید

صادرات کالا چیست ؟

صادرات کالا چیست و چه امری صادرات کالا تلقی می شود؟ به طور کلی صادرات، به ارسال یک کالا از کشور مبدا به کشور مقصد گفته می شود که باید از قلمرو گمرکی کشور مبدا همراه با رعایت قوانین بین المللی عبور کند. در این مطلب علاوه بر پرداختن به تعریفی واضح از صادرات کالا به این پرسش نیز پاسخ خواهیم داد که ” انواع مختلف صادرات کالا چیست ؟ “. پس تا پایان با ما همراه باشید.

صادرات کالا چیست

صادرات کالا چیست و چرا از اهمیت زیادی برخوردار است؟

بهتر است قبل از پاسخ به این پرسش که صادرات کالا چیست به یک موضوع مهم اشاره کنیم و آن هم نقش صادرات در رونق اقتصادی یک کشور است. هر کشوری که میزان صادرات آن بیشتر از وارداتش باشد از اقتصاد قوی تری برخوردار می باشد. زیرا صادرات موجب ارز آوری و توسعه یک کشور خواهد شد. به طور کلی تولید یک کالا می تواند به قصد صادرات انجام شود. اما در بسیاری از مواقع شاهد تولید کالا مازاد نیاز هستیم که علاوه بر تامین نیاز داخلی، مازاد آن را به سایر کشورها صادر می کنند. هر شخص حقیقی یا حقوقی که دارای مجوزی به نام کارت بازرگانی باشد و اقدام به صدور اقلام مختلف کالا ، مواد غذایی ، دارو و … کند صادر کننده نام دارد.اما در این بخش نوبت به این می رسد که به طور دقیق بگوییم صادرات کالا چیست ؟ صادرات در معنای لغوی به معنای ارسال یا انتقال کالا از یک مکان به مکان دیگر است. پس می توان نتیجه گرفت که صادرات می تواند بین دو شهر درون کشور نیز انجام شود. اما به طور عامیانه، صادرات به ارسال کالا به یک کشور دیگر اطلاق می شود و جابجایی درون شهری را صادرات نمی نامیم. اغلب کشورهایی که آن ها را به عنوان کشورهای پیشرفته و توسعه یافته می دانیم دارای گستردگی صادرات نسبت به واردات هستند.

انواع صادرات کالا چیست ؟

صادرات مستقیم

صادرات مستقیم یکی از انواع صادرات است که اغلب توسط شرکت های با سابقه و قدیمی انجام می شود. این شرکت ها تمام فعالیت های مربوطه در کشور مقصد مانند تبلیغات، تعیین کردن مسیرهای توزیع، پیدا کردن خریدار و … را بر عهده می گیرند. این شرکت ها قادر هستند تمام هزینه های سازمانی را پرداخت کنند و معمولا از اوضاع اقتصادی مناسبی برخوردار هستند. صادرات مستقیم به چند روش انجام می شود که می توان به نمایندگان صادراتی، نمایندگان فروش سیار، تاسیس شعبه در خارج از کشور و … اشاره کرد. هر کدام از این موارد دارای تعریف هایی مجزا هستند که یک شرکت باید بر اساس سیاست ها و توانایی خود اقدام به انتخاب یک یا چندتا از آن ها کند.

صادرات قطعی

به ارسال انواع کالا به خارج از مرزهای کشور برای مصرف یا فروش در کشورهای دیگر، صادرات قطعی کالا می‌گویند.

صادرات موقت

به ارسال کالا به خارج از مرزهای کشور برای شرکت در نمایشگاه‌های بین‌المللی، صادرات موقت کالا می‌گویند. مرجوع کردن کالا به آسانی نیز انجام می‌شود و پروسه گمرکی جهت واردات کالا وجود ندارد.

فرایند صادرات کالا چگونه انجام می شود؟

1) گرفتن کارت بازرگانی

2) بازاریابی صادراتی

3) پیش فاکتور

4) قرارداد صادراتی

5) امور گمرکی

6) انتقال وجه