یکی از مهم ترین مباحث و کلیدی ترین اصول در تجارت بین الملل ، پیش بینی قیمت تمام شده در واردات کالا است. زیرا هدف از تجارت ، سود کردن است. برای اینکه بتوانید به برآوردی مطلوب از سود خود برسید باید قیمت تمام شده و قیمت فروش خود را با دقت بالایی پیش بینی کنید . ضمنا اگر پیش بینی خوبی از این قیمت تمام شده نداشته باشید ، ممکن است در تصمیم گیری های خود دچار اشتباه شوید. برای این که از اهمیت پیش بینی قیمت تمام شده در واردات کالا مطلع شوید و فاکتور های موثر در این موضوع را بدانید ، تا پایان این مقاله همراه ما باشید.
چرا پیش بینی قیمت تمام شده در واردات کالا مهم است؟
پیش بینی قیمت تمام شده در واردات کالا چه اهمیتی دارد؟ بهتر است قبل از اینکه اقدام به تجارت کالا کنید برآوردی از قیمت ها داشته باشید. یکی از مهم ترین دلایل پیش بینی قیمت تمام شده در واردات کالا عدم ثبات قیمت ارز است ، شما می بایست پیش بینی های لازم را انجام دهید تا با در واردات کالا ضرر نکنید.
یکی از مزیت ها و اهمیت پیش بینی قیمت ها این است که قیمت کالا وارداتی را بدانید و آن را با نمونه داخلی مقایسه کنید. زیرا ممکن است قیمت به شکلی باشد که در این رقابت شکست بخورید. باید این قیمت را با سایر محصولات خارجی نیز بسنجید تا در رقابت با سایر واردکنندگان نیز دچار چالش و شکست نشوید. پیش بینی قیمت از عوامل بسیار مهم در تصمیم گیری ها است و ممکن است حتی شما را از وارد کردن آن کالا منصرف کند.
برای انجام خدمات بازرگانی همین الان تصمیم بگیرید
فاکتور های مهم در پیش بینی قیمت تمام شده
گواهی مبدا و پیش فاکتور
کالا را از چه کشوری و با چه قیمت و چه مقداری خریده اید. لازم است دو سند برای واردات کالا از طرف قرارداد خود دریافت کنید: گواهی مبدا و پیش فاکتور خرید. این دو سند برای ارائه به گمرک ایران لازم و ضروری است.
اطلاع از هزینه ها
هزینه حمل و نقل
قیمت حمل کالا از بندر کشور خریدار کالا (مبدا) تا بندر کشور خودمان (مقصد) CFR می باشد. که این هزینه حمل نقل به چندین مشخصه مختلف اعم از وزن محموله ، حجم محموله و وسیله حمل و نقل مثل هواپیما ، کشتی ، کامیون و.. بستگی دارد.
هزینه بیمه
هزینه کل بیمه بصورت مجموع هزینه بیمه بین المللی و هزینه بیمه داخلی حساب میشود. (CIF+CIP) رایج ترین بیمه باربری، کلوزهای A-B-C نامیده میشود، که هزینه آن با توجه به نوع کالا، مسیر حمل کالا و وسیله حمل کننده کالا از 2.5 تا 3 درصد ارزش کالا، متغیر است.
هزینه گمرکی ، سود بازرگانی و ...
عوارض گمرکی
عوارض گمرکی تنها برای کالاهای وارداتی دریافت می شود و در موضوع صادرات کالا ، با چنین فاکتوری مواجه نیستیم. گمرک مسئول دریافت عوارض برای صرف شدن در ارگان های دیگر می باشد و به طور کلی می توان گفت عوارض گمرکی مجموع این عوارض هاست:
عوارض شهرداری ، عوارض هلال احمر ، عوارض شهرداری محلات ، عوارض بندری و عوارض بهداری
– هزینه افتتاح اعتبار سندی و تمدید آن
– هزینه های صدور مجوز و هزینه ثبت سفارش کالا
– هزینه های قطعی و احتمالی تسهیلات بانکی
– سود بانکی با توجه به مدت سرمایه گذاری و زمان انتظار و خطر واردات کالا های مشابه
– سایر هزینه های احتمالی که در هنگام ترخیص ممکن است به شکل ناگهانی با آنها رو به رو شویم ، مانند برخی جرایم.
جمع بندی در مورد قیمت تمام شده در واردات کالا
این موضوع بر روی سود ما تاثیر می گذارد و باید با پیش بینی قیمت تمام شده در واردات کالا ، سود خود را محاسبه کنیم. سپس تصمیم گیری کنیم که آیا این سود ، ارزش طی کردن این پروسه را دارد یا خیر. ضمنا با توجه به طولانی و پیچیده بودن فرایند واردات کالا ممکن است دچار سردرگمی شویم و درصد خطایمان نیز بالا برود. پس بهتر است از توصیه ها و مشاوره های یک مشاور بازرگانی بهره برده و احتمال خطا را به صفر نزدیک کنیم.
در این بخش باید به این نکته توجه کنید که پیش بینی قیمت تمام شده در واردات کالا امری ضروری است و بدون در نظر گرفتن سختی ها و پیچیدگی های آن ، باید برای محاسبه اش اقدام کنیم. حال اگر خود قادر به انجامش نیستیم ، بهتر است هزینه های مشاور و کارگزار بازرگانی را متقبل شویم و بی گدار دل به دریای پرتلاطم تجارت نزنیم.
شرکت های مختلفی به عنوان شرکت بازرگانی واردات صادرات در حال فعالیت هستند که می توانند به شما در امر واردات و صادرات کالا کمک کنند. در شرکت هایی مانند ” تجارت پارسیان ” تیمی حرفه ای و قدرتمند آماده خدمت رسانی به شما عزیزان هستند. تمام اعضای این تیم دارای تجربه و سابقه کافی در امر تجارت است. توصیه می کنیم افراد تازه کار به منظور طی کردن پروسه تجارت از مشاور بازرگانی غافل نشوند. مهم ترین مرحله در تجارت دریافت کارت بازرگانی است. در غیر این صورت امکان واردات و صادرات کالا به صورت قانونی وجود ندارد و برای انجام تمامی این مراحل مشاور واردات و صادرات می تواند همراه خوبی باشد.
نویسنده