گروه بازرگانی تجارت پارسیان دارای کادری بسیار مجرب و با تجربه در همه تخصص های لازم درخدمات بازرگانی، صادرات و واردات انواع کالای مجاز بازرگانی میباشد.

اطلاعات تماس

021-91690742

09102455407

ایران، تهران

تهران،صندوق پستی ۳۵۸-۱۶۵۳۵

info@tejaratparsian.com

نحوه واردات پوشاک از ترکیه

نحوه واردات پوشاک از ترکیه

در این مطلب شما را با نحوه واردات پوشاک از ترکیه آشنا می کنیم. در سال های اخیر واردات محصولاتی از جمله پوشاک از کشور ترکیه رواج زیادی پیدا کرده است و مهم ترین علت آن کیفیت و مرغوبیت است. اغلب ایرانی ها تمایل به خرید منسوجات ترک دارند و حاضرند برای خرید لباس های با کیفیت هزینه بیشتری پرداخت کنند. در ادامه به بررسی نحوه واردات پوشاک از ترکیه و جوانب مختلف آن اشاره خواهیم کرد.

نحوه واردات پوشاک از ترکیه

بررسی نحوه واردات پوشاک از ترکیه

نحوه واردات پوشاک از ترکیه به چه صورت است و چرا واردات این محصول از ترکیه رواج زیادی پیدا کرده است؟ کشور ترکیه یکی از کشورهایی است که مبادلات اقتصادی زیادی با ایران دارد. برخی از محصولات ترک مانند پوشاک و انواع لباس در بازارهای ایرانی از جایگاه بسیار عالی برخوردار است. ناگفته نماند که پوشاک ترک نیز از کیفیت بالایی بهره مند هستند و اغلب مشتریان برای تهیه آن ها حاضرند مبلغ بالاتری پرداخت کنند. به همین دلیل افراد زیادی تمایل به وارد کردن پوشاک از کشور ترکیه و فروش آن ها در بازارهای داخلی را دارند. زیرا سود خوبی در این کار وجود دارد اما از نحوه واردات پوشاک از ترکیه مطلع نیستند. کشور ترکیه در سال های اخیر پیشرفت زیادی از نظر اقتصادی پیدا کرده است به نحوی که اکنون می توان این کشور را جزو کشورهای تاثیرگذار در صنعت مد و لباس معرفی کرد. طبق تحقیقاتی که در این زمینه انجام شده نشان می دهد که ترکیه به عنوان دومین تامین کننده پوشاک در کشورهای اروپایی شناخته شده و این امر نشان دهنده پرسود بودن این تجارت در کشور ترکیه محسوب می شود. این کشور علاوه بر تامین نیاز اروپایی ها، محصولات خود را به سایر کشورها نظیر ایران نیز صادر می کنند. برخی از فعالان اقتصادی نیز ترجیح می دهند پول خود را در این تجارت سرمایه گذاری کنند. به جرات می توان گفت که تمام ایرانی ها از کیفیت پوشاک ترک اطمینان دارند و فقط از این محصولات استفاده می کنند.

واردات قانونی پوشاک از ترکیه به ایران

برای آغاز هر تجارتی نیاز به دریافت مجوزهای قانونی وجود دارد تا بتوانید کالا را از مجرای قانونی و رسمی وارد ایران کنید. البته متاسفانه در سال های اخیر شاهد اوج گرفتن محصولات قاچاق از جمله پوشاک و لوازم آرایشی به ایران هستیم که اغلب آن ها فاقد استاندارد و گواهی های مربوطه هستند. اما اگر می خواهید پوشاک را به طور قانونی و از طریق کمرگ وارد کشور کنید باید ابتدا اقدام به اخذ کارت بازرگانی کنید. سپس در سامانه تجارت کشور، ثبت سفارش بازرگانی را انجام دهید. پس از اینکه کالای مورد نظر را خریداری کردید و وارد گمرک کشور کردید باید با ارائه اسناد و مدارکی آن را ترخیص کنید. در مطالب گذشته به طور مفصل راجع به نحوه ترخیص کالا از گمرک صحبت کردیم.
انجام هر نوع تجارت ، نیاز به اطلاعات دارد. اطلاع و آگاهی از قوانین بین المللی امری ضروری است. زیرا بدون داشتن این میزان از آگاهی حتما به دردسرهای قانونی خواهید افتاد. قبل از هر اقدام باید به قوانین واردات و صادرات کالا در کشور ترکیه و ایران آشنا شوید. در صورت تمایل می توانید از مشاور واردات و صادرات کمک بگیرید. مشاور بازرگانی با اطلاع از پیچ و خم های قانونی به شما کمک می کند تا تجارت خود را به بهترین نحو انجام دهید.

نحوه واردات پوشاک از ترکیه

بهترین روش واردات پوشاک

در خصوص نحوه واردات پوشاک از ترکیه می توان به چند روش اشاره کرد. اولین روش این است که شما با سفر به کشور ترکیه و رفتن به سراغ نمایندگی های معتبر اقدام به خرید پوشاک مورد نظر کنید. اما اگر خرید را از تولیدی ها انجام دهید برای شما مقرون به صرفه تر خواهد بود. زیرا دلیل اصلی در مبادلات تجاری ، کسب سود است. شرکت هایی نیز وجود دارند که به شکل واسطه عمل می کنند. به این معنی که می توانید سفارش خرید پوشاک را به آن ها بدهید و مبلغی را نیز به عنوان پورسانت برای آن ها واریز کنید که این روش نیازمند هزینه بیشتر است.
بعد از اینکه محصولات مورد نظر را خریداری کردید باید بهترین روش حمل و نقل را انتخاب کنید تا بتوانید بار را وارد کمرگ ایران کنید. پرداخت هزینه هایی از جمله هزینه حمل و نقل ، بیمه ، گمرکات ، بازرگانی و … نیز جزو هزینه های رایج محسوب می شود. اگر برای نخستین بار قصد انجام این تجارت را دارید از شرکت بازرگانی واردات صادرات کمک بگیرید تا جوانب مهم این امر را بر شما آشکار کند.

Rate this post

نویسنده

romina

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *