در این مطلب به مراحل واردات چوب خواهیم پرداخت. واردات چوب به منظور تولید کاغذ در سال های اخیر روند رو به رشدی داشته است. زیرا چوب در صنایع مختلف از کاربرد بسیار مهمی برخوردار می باشد. متاسفانه با وجود منابع کافی در کشور و خودکفا بودن در این حوزه ، شاهد واردات بی رویه آن هستیم. اگر می خواهید با مراحل واردات چوب آشنا شوید تا انتها ما را همراهی کنید.
مراحل واردات چوب
مراحل واردات چوب چیست و دارای چه قوانینی می باشد؟ طبق آماری که منتشر شده نشان می دهد که واردات چوب یک روند صعودی به خود گرفته و میزان واردات آن بسیار زیاد شده است. در کشور ایران منابع کافی برای واردات چوب و کاغذ وجود دارد اما این سوال مطرح می شود که چرا بجای تولید آن در کشور خودمان، اقدام به واردات از سایر کشورها می کنیم؟ در پاسخ باید به وضعیت اقلیمی ایران اشاره کنیم. قطعا برای تامین چوب باید از سرمایه گرانبهای کشور یعنی جنگل ها استفاده کنیم. به دلیل سیاست گذاری هایی که در حوزه محافظت از محیط زیست وضع شده، دولت تصمیم گرفت که تولید چوب و کاغذ در کشور انجام نشود تا بتوانیم به بهترین نحو از جنگل ها و محیط زیست خود مراقبت کنیم. به همین دلیل سرمایه کافی برای واردات چوب از طریق دولت فراهم شد. اطلاع از قوانین و مراحل واردات چوب برای افرادی که در این زمینه فعالیت می کنند بسیار مهم است.
نحوه واردات چوب
بهترین کشورها برای خرید چوب
کشورهای مختلفی در حوزه فروش چوب فعالیت می کنند که می توان به چین، امارات ، روسیه، آذربایجان، گرجستان، هند، ترکیه و کره جنوبی اشاره کرد. قطعا هر کدام از این کشورها دارای قواعد خاص خود برای تجارت هستند. واردات چوب توسط شما باید بر اساس نیاز بازار باشد. به طور مثال اگر قصد دارید چوب مورد نیاز برای تولید انواع میز و صندلی را وارد کنید باید به سراغ چوب گردو ، راش و بلوط بروید. همچنین سایر وسایل مانند مبلمان، بوفه و …. نیاز به چوب مخصوص به خود دارند. پس از اینکه نیاز بازار را سنجیدید نوبت به این می رسد تا با یکی از کشورهای صادر کننده چوب وارد مذاکره شوید. حتما قبل از انجام مذاکره با مشاور بازرگانی مشورت کنید. کسب راهنمایی نه تنها در حوزه واردات بلکه در زمینه صادرات کالا نیز باید انجام شود.
بهترین گمرک برای ترخیص چوب
مدارک لازم برای ترخیص چوب از گمرک
برای انجام خدمات بازرگانی همین الان تصمیم بگیرید
نویسنده