گروه بازرگانی تجارت پارسیان دارای کادری بسیار مجرب و با تجربه در همه تخصص های لازم درخدمات بازرگانی، صادرات و واردات انواع کالای مجاز بازرگانی میباشد.

اطلاعات تماس

021-91690742

09102455407

ایران، تهران

تهران،صندوق پستی ۳۵۸-۱۶۵۳۵

info@tejaratparsian.com

مراحل واردات چوب

صفر تا صد مراحل واردات چوب

در این مطلب به مراحل واردات چوب خواهیم پرداخت. واردات چوب به منظور تولید کاغذ در سال های اخیر روند رو به رشدی داشته است. زیرا چوب در صنایع مختلف از کاربرد بسیار مهمی برخوردار می باشد. متاسفانه با وجود منابع کافی در کشور و خودکفا بودن در این حوزه ، شاهد واردات بی رویه آن هستیم. اگر می خواهید با مراحل واردات چوب آشنا شوید تا انتها ما را همراهی کنید.

مراحل واردات چوب

مراحل واردات چوب

مراحل واردات چوب چیست و دارای چه قوانینی می باشد؟ طبق آماری که منتشر شده نشان می دهد که واردات چوب یک روند صعودی به خود گرفته و میزان واردات آن بسیار زیاد شده است. در کشور ایران منابع کافی برای واردات چوب و کاغذ وجود دارد اما این سوال مطرح می شود که چرا بجای تولید آن در کشور خودمان، اقدام به واردات از سایر کشورها می کنیم؟ در پاسخ باید به وضعیت اقلیمی ایران اشاره کنیم. قطعا برای تامین چوب باید از سرمایه گرانبهای کشور یعنی جنگل ها استفاده کنیم. به دلیل سیاست گذاری هایی که در حوزه محافظت از محیط زیست وضع شده، دولت تصمیم گرفت که تولید چوب و کاغذ در کشور انجام نشود تا بتوانیم به بهترین نحو از جنگل ها و محیط زیست خود مراقبت کنیم. به همین دلیل سرمایه کافی برای واردات چوب از طریق دولت فراهم شد. اطلاع از قوانین و مراحل واردات چوب برای افرادی که در این زمینه فعالیت می کنند بسیار مهم است.

نحوه واردات چوب

کشور ایران یک کشور پهناور و گسترده است که دارای جنگل و خاک حاصلخیزی می باشد. قطعا استفاده از تمام ظرفیت ها سبب کمبود منابع می شود. زیرا برای تامین چوب مورد نیاز در صنایع مختلف نیاز به قطع بی رویه درختان پیدا می کنیم. این امر تبعات جبران ناپذیری برای محیط زیست دارد که می توان به آلودگی هوا و از بین رفتن منابع طبیعی اشاره کرد. دولت ها بستر مناسبی برای تجار فراهم کردند و با روش های مختلف اقدام به تشویق آن ها برای واردات چوب کردند. آشنایی با مراحل واردات چوب و اطلاع از قواعد انجام این کار برای تاجران امری واجب است. به همین دلیل توصیه می کنیم با مشاور واردات و صادرات مشورت کنید تا آگاهی لازم را به شما بدهد. شرکت بازرگانی واردات صادرات اطلاعات مفیدی از جمله انتخاب بهترین کشور برای واردات چوب، مراحل ترخیص آن از گمرک، محاسبه هزینه های تجارت و … را در اختیار شما قرار می دهد تا بتوانید قبل از هر اقدام به بررسی شرایط موجود بپردازید.
مراحل واردات چوب

بهترین کشورها برای خرید چوب

کشورهای مختلفی در حوزه فروش چوب فعالیت می کنند که می توان به چین، امارات ، روسیه، آذربایجان، گرجستان، هند، ترکیه و کره جنوبی اشاره کرد. قطعا هر کدام از این کشورها دارای قواعد خاص خود برای تجارت هستند. واردات چوب توسط شما باید بر اساس نیاز بازار باشد. به طور مثال اگر قصد دارید چوب مورد نیاز برای تولید انواع میز و صندلی را وارد کنید باید به سراغ چوب گردو ، راش و بلوط بروید. همچنین سایر وسایل مانند مبلمان، بوفه و …. نیاز به چوب مخصوص به خود دارند. پس از اینکه نیاز بازار را سنجیدید نوبت به این می رسد تا با یکی از کشورهای صادر کننده چوب وارد مذاکره شوید. حتما قبل از انجام مذاکره با مشاور بازرگانی مشورت کنید. کسب راهنمایی نه تنها در حوزه واردات بلکه در زمینه صادرات کالا نیز باید انجام شود.

بهترین گمرک برای ترخیص چوب

اگر می خواهید ترخیص چوب از گمرک را در سریع ترین زمان ممکن انجام دهید توصیه می کنیم گمرکات مختلف را شناسایی و انتخاب کنید. به طور مثال در حال حاضر گمرک بندر انزلی، آستارا، نوشهر و بازرگان بیشترین سهم را در ترخیص چوب دارند. به این معنی که اغلب تاجران انتخاب یکی از این گمرکات را جزو مراحل واردات چوب در نظر می گیرند. بهتر است در راستای تسریع روند ترخیص کالا از گمرک، این امور را به دست ترخیص کار بسپارید.

مدارک لازم برای ترخیص چوب از گمرک

بهتر است قبل از اینکه به فکر ترخیص چوب از گمرک باشید مدارک و اسنادی را شامل گواهی بهداشت نباتی از وزارت بهداشت، اسناد مرتبط با انبار، ترخیصیه گمرک، اینویس یا پروفرما، گواهی مبدا و … را تهیه کنید تا در طول انجام مراحل قانونی دچار مشکل نشوید.

برای انجام خدمات بازرگانی همین الان تصمیم بگیرید

Rate this post

نویسنده

romina

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *