گروه بازرگانی تجارت پارسیان دارای کادری بسیار مجرب و با تجربه در همه تخصص های لازم درخدمات بازرگانی، صادرات و واردات انواع کالای مجاز بازرگانی میباشد.

اطلاعات تماس

021-91690742

09102455407

ایران، تهران

تهران،صندوق پستی ۳۵۸-۱۶۵۳۵

info@tejaratparsian.com

مراحل واردات لوازم خانگی

مراحل واردات لوازم خانگی به ایران

مراحل واردات لوازم خانگی به کشور ایران چیست؟ وارد کردن انواع لوازم خانگی به ایران نوعی تجارت بسیار پرسود تلقی می شود که تاجران می توانند از آن منتفع شوند. اغلب کالاهایی که در بازارهای داخلی وجود دارد و جزو برندهای مشهور به حساب می آیند وارداتی هستند. برای اطلاع از مراحل واردات لوازم خانگی با ما همراه باشید.

مراحل واردات لوازم خانگی

مراحل واردات لوازم خانگی

در این مطلب قصد داریم شما را با مراحل واردات لوازم خانگی به ایران آشنا خواهیم کنیم. وارد کردن این نوع از کالاها به ایران سود سرشاری برای بازرگانان دارد. در سال های گذشته میزان واردات بسیار بیشتر از حالا بود. اما خوشبختانه به دلیل قوانین حمایتی که برای تولیدکنندگان وضع شده بیشتر شاهد صادرات کالا های خانگی هستیم تا واردات! محدود کردن واردات کالاهای خانگی سبب شده تا کارخانجات تولیدی از رونق بیشتری برخوردار شوند و بتوانند نیروی کار بیشتری نیز استخدام کنند. 

قبل از اینکه به مراحل واردات لوازم خانگی بپردازیم به یک نکته مهم اشاره می کنیم. طبق قوانینی که در این حوزه وضع شده نشان می دهد که وارد کردن برخی از کالاها کاملا ممنوع است. زیرا ظرفیت تولید آن در کشور وجود دارد و هنگامی که دست به واردات آن می زنیم در روند تولید برندهای داخلی اختلال ایجاد خواهد شد. اما واردات برخی از کالاهای خانگی محدودیتی ندارد و اغلب تاجرین که از هوش اقتصادی بالایی برخوردار هستند این کالاها را شناسایی می کنند و با وارد کردن آن ها به کشور سود کلانی به جیب می زنند. برای آشنایی بیشتر با قوانین وضع شده در این حوزه به سراغ شرکت بازرگانی واردات صادرات بروید و از راهنمایی های مشاور بازرگانی استفاده کنید. مشاور واردات و صادرات با اطلاعاتی که از آخرین قوانین دارد می تواند به خوبی شما را در مسیر صحیح هدایت کند. 

 

اخذ کارت بازرگانی

از مهم ترین مراحل واردات لوازم خانگی مانند تمام اقلام وارداتی این است که کارت بازرگانی داشته باشید. این کارت به منزل مجوز شما برای امور مربوط به واردات و صادرات کالا می باشد. اگر کارت بازرگانی را در اختیار نداشته باشید قطعا در روند تجارت دچار مشکلات عدیده ای خواهید شد و کالای شما از گمرک ترخیص نمی شود.

انتخاب کالاهای غیر ممنوع

همان طور که اشاره شد واردات برخی از کالاهای خانگی ممنوع است. اما شما به عنوان یک تاجر و بازرگان می توانید سایر کالاها را انتخاب کنید. توصیه می کنیم کالاهایی را برای واردات انتخاب کنید که از قیمت بسیار زیادی برخوردار نباشند. معمولا این نوع از کالاها با بازار فروش بهتری مواجه هستند و زودتر می توانند شما را به سود برسانند.

یافتن بهترین فروشنده

بعد از اینکه لوازم خانگی مورد نظر را پیدا کردید نوبت به این می رسد که فروشنده یا تولید کننده آن را در خارج از کشور پیدا کنید. قطعا تولید کنندگان زیادی وجود دارند که این محصولات را در کیفیت های مختلف و قیمت های گوناگون عرضه می کنند. استعلام قیمت از تمام آن ها می تواند به تصمیم گیری بهتر کمک کند. هنگامی که بهترین کالا با مناسب ترین قیمت را یافتید به سراغ دریافت پیش فاکتور و عقد قرارداد بروید.
مراحل واردات لوازم خانگی

عقد قرارداد با تولید کننده

هنگام عقد قرارداد با تولید کننده باید نکات حقوقی زیادی را بدانید که در این شرایط مشاور بازرگانی می تواند به شما کمک کند. علاوه بر آن باید مطالعاتی در زمینه قوانین و مقررات بین المللی داشته باشید. به منظور آشنایی با قوانین وضع شده در این حوزه کتاب هایی چاپ شده است. علاوه بر این موارد باید با سیاست های خاص کشور مبدا و مقصد آشنا باشید. هر کشوری بر اساس سیاست های خود واردات و صادرات برخی از کالاها را ممنوع اعلام می کند. ممکن است ممنوعیت ها دائمی یا موقتی باشد. به طور مثال در حال حاضر صادرات آهن قراضه با محدودیت مواجه است و بدین منظور باید از سازمان انرژی هسته ای مجوزهای لازم را دریافت کنید.

ورود کالا به گمرک و ترخیص آن

کالا بعد از خرید از تولید کننده یا فروشنده وارد گمرک ایران می شود. در این مرحله کالاها به طور 100% بازرسی و کارشناسی می شوند. در صورتی که هیچ مشکلی در این خصوص وجود نداشت مراحل ترخیص آن آغاز خواهد شد. واردات و ترخیص کالا از گمرک نیازمند پرداخت هزینه هایی نظیر هزینه بازرگانی ، هزینه گمرکی ، هزینه حمل و نقل و بیمه و … می باشد.

5/5 - (1 امتیاز)

نویسنده

romina

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *