مراحل واردات لوازم خانگی به کشور ایران چیست؟ وارد کردن انواع لوازم خانگی به ایران نوعی تجارت بسیار پرسود تلقی می شود که تاجران می توانند از آن منتفع شوند. اغلب کالاهایی که در بازارهای داخلی وجود دارد و جزو برندهای مشهور به حساب می آیند وارداتی هستند. برای اطلاع از مراحل واردات لوازم خانگی با ما همراه باشید.
مراحل واردات لوازم خانگی
در این مطلب قصد داریم شما را با مراحل واردات لوازم خانگی به ایران آشنا خواهیم کنیم. وارد کردن این نوع از کالاها به ایران سود سرشاری برای بازرگانان دارد. در سال های گذشته میزان واردات بسیار بیشتر از حالا بود. اما خوشبختانه به دلیل قوانین حمایتی که برای تولیدکنندگان وضع شده بیشتر شاهد صادرات کالا های خانگی هستیم تا واردات! محدود کردن واردات کالاهای خانگی سبب شده تا کارخانجات تولیدی از رونق بیشتری برخوردار شوند و بتوانند نیروی کار بیشتری نیز استخدام کنند.
قبل از اینکه به مراحل واردات لوازم خانگی بپردازیم به یک نکته مهم اشاره می کنیم. طبق قوانینی که در این حوزه وضع شده نشان می دهد که وارد کردن برخی از کالاها کاملا ممنوع است. زیرا ظرفیت تولید آن در کشور وجود دارد و هنگامی که دست به واردات آن می زنیم در روند تولید برندهای داخلی اختلال ایجاد خواهد شد. اما واردات برخی از کالاهای خانگی محدودیتی ندارد و اغلب تاجرین که از هوش اقتصادی بالایی برخوردار هستند این کالاها را شناسایی می کنند و با وارد کردن آن ها به کشور سود کلانی به جیب می زنند. برای آشنایی بیشتر با قوانین وضع شده در این حوزه به سراغ شرکت بازرگانی واردات صادرات بروید و از راهنمایی های مشاور بازرگانی استفاده کنید. مشاور واردات و صادرات با اطلاعاتی که از آخرین قوانین دارد می تواند به خوبی شما را در مسیر صحیح هدایت کند.
اخذ کارت بازرگانی
انتخاب کالاهای غیر ممنوع
یافتن بهترین فروشنده
عقد قرارداد با تولید کننده
ورود کالا به گمرک و ترخیص آن
کالا بعد از خرید از تولید کننده یا فروشنده وارد گمرک ایران می شود. در این مرحله کالاها به طور 100% بازرسی و کارشناسی می شوند. در صورتی که هیچ مشکلی در این خصوص وجود نداشت مراحل ترخیص آن آغاز خواهد شد. واردات و ترخیص کالا از گمرک نیازمند پرداخت هزینه هایی نظیر هزینه بازرگانی ، هزینه گمرکی ، هزینه حمل و نقل و بیمه و … می باشد.
نویسنده