گروه بازرگانی تجارت پارسیان دارای کادری بسیار مجرب و با تجربه در همه تخصص های لازم درخدمات بازرگانی، صادرات و واردات انواع کالای مجاز بازرگانی میباشد.

اطلاعات تماس

021-91690742

09102455407

ایران، تهران

تهران،صندوق پستی ۳۵۸-۱۶۵۳۵

info@tejaratparsian.com

مراحل صادرات میوه

مراحل صادرات میوه

در این مطلب شما را با صفر تا صد مراحل صادرات میوه آشنا می کنیم. خوشبختانه کشور ایران به دلیل دارا بودن چهار فصل ، شرایطی عالی برای کاشت انواع میوه را دارد. وجود زمین های حاصلخیز و تولید انواع میوه های مرغوب بستری مناسب برای صادرات آن به کشورهای دیگر فراهم کرده است. به منظور آشنایی با مراحل صادرات میوه با ما همراه باشید.

مراحل صادرات میوه

صفر تا صد مراحل صادرات میوه

مراحل صادرات میوه کدامند؟ کشور ایران یکی از معدود کشورهایی است که به دلیل داشتن آب و هوای چهار فصل زمینه ای بسیار مساعد برای کشت انواع محصولات از جمله میوه را دارد. کشت میوه در شهرهای مختلف ایران سبب شده که علاوه بر خودکفا شدن به فکر صادرات آن به سایر کشورها نیز باشیم.

اگر قصد دارید در این حوزه فعالیت اقتصادی انجام دهید باید با مراحل صادرات میوه آشنا باشید. صادرات میوه مانند صادرات کالا های دیگر نیاز به گذراندن مراحلی از جمله اخذ کارت بازرگانی دارد. زیرا تمام وارد کنندگان و صادر کنندگان کالا بدون داشتن این کارت اجازه فعالیت ندارند.
صادر کردن میوه نسبت به صادرات کالا های دیگر از حساسیت بیشتری برخوردار است. زیرا میوه جزو محصولات فاسد شدنی محسوب می شود و مراحل نقل و انتقال و ترخیص آن ها از گمرک باید در سریع ترین زمان ممکن انجام شود. واقعیت این است که صادر کردن این محصول سود بسیار خوبی به همراه دارد به شرط آنکه سرمایه گذاری به بهترین شکل بر روی آن انجام شود. مهم ترین مزیت صادرات کالا ارز آوری و توسعه اقتصادی کشور است. علاوه بر آن کیفیت محصولات ایرانی نظیر میوه نیز در کل جهان مطرح و شناخته می شود.

برای صادر کردن میوه باید چه مراحلی را طی کنیم؟

شناخت بازار هدف

اگر بازار هدف خود را نشناسید قطعا تجارت شما با شکست مواجه خواهد شد. اگر شما بهترین محصول را به یک مقصد ناشناخته ارسال کنید هیچکس خریدار آن نخواهد بود. مشاور بازرگانی در پیدا کردن بازار هدف می تواند به شما کمک کند. شرکت بازرگانی واردات صادرات با ارائه راهنمایی ها و مشاوره در این زمینه به شما یاری می دهد تا قبل از هر اقدامی، بازار را شناسایی کنید.

عقد قرارداد

از دیگر مراحل صادرات میوه این است که پس از پیدا کردن بازار هدف و شرکت خریدار عقد قرارداد است. در این قرارداد موارد مختلفی از جمله نوع میوه ، مقدار آن ، ارزش ریالی ، مبدا ، تاریخ ارسال، هزینه های مختلف نظیر هزینه حمل و نقل ، بیمه و … قید می شود. عدم عقد قرارداد مشکلات زیادی را به وجود می آورد که می تواند خریدار و صادرکننده را دچار دردسر کند. اگر در زمینه عقد قرارداد با طرف خارجی تجربه ندارید باید از مشاور واردات و صادرات راهنمایی بگیرید تا نکاتی را به شما گوشزد کند.

مراحل صادرات میوه

پرداخت تعرفه کالا

واردات و صادرات هر کالا دارای تعرفه های گمرکی است. برای صادر کردن میوه نیز باید تعرفه های مخصوص به آن را پرداخت کنید و سپس مراحل ورود به گمرک و سپس ترخیص آن را انجام دهید.

مراجعه به شرکت ترخیص کالا

پس از اینکه پرداخت تعرفه میوه انجام شد و محموله به کشور مورد نظر ارسال شد نوبت به انجام کارشناسی و بازرسی های مربوطه می رسد. در این مرحله باید مدارک و اسنادی را ارائه دهید. اگر مشکلی در مدارک وجود نداشت می توانید ترخیص کالا را انجام دهید. ترخیص کالا می تواند به وسیله صاحب محموله و یا ترخیص کار انجام شود. ترخیص کار شخصی است که امور مربوط به ترخیص کالا از گمرک را انجام می دهد و در قبال آن هزینه دریافت می کند.

نکته مهم در هنگام صادرات میوه

متاسفانه صادرات کالا در کشور ما به صورت فله ای است. به این معنی که اهمیتی به بسته بندی و زیبا کردن کالا داده نمی شود. بسته بندی می تواند ارزش افزوده ایجاد کند و سبب شود تا بتوانیم محصول خود را گران تر بفروشیم. بسته بندی کالا دارای استانداردهایی است که سبب نگهداری صحیح و جلوگیری از فساد آن خواهد شد. بسته بندی محصولات فاسد شونده مانند میوه ، تره بار ، گوشت و … با سایر محصولات فیزیکی متفاوت است.

5/5 - (1 امتیاز)

نویسنده

romina

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *