گروه بازرگانی تجارت پارسیان دارای کادری بسیار مجرب و با تجربه در همه تخصص های لازم درخدمات بازرگانی، صادرات و واردات انواع کالای مجاز بازرگانی میباشد.

اطلاعات تماس

021-91690742

09102455407

ایران، تهران

تهران،صندوق پستی ۳۵۸-۱۶۵۳۵

info@tejaratparsian.com

فریت بار چیست

فریت بار چیست ؟ همه چیز درباره فریت بار

 فریت بار در واقع یکی از اصطلاحات رایج جهت ارسال و حمل و نقل بار به خارج از کشور یا به طور کلی خارج از مرز کشور می‌باشد.

اما اگر به دنبال اصل تعریف این اصطلاح هستید که فریت بار چیست، باید گفت که به ارسال هوایی بار فریت بار می‌گویند.

برای اینکه این اصطلاح را با سایر بارهای انتقالی به صورت زمینی  اشتباه نگیرید، اصطلاح به کار برده شده برای انتقال بار از طریق قطار یا کامیون را Freight truck  و یا Freight train  می‌گویند.

فریت بار مختص ارسال بار مسافران از طریق مسیر هوایی است که در این مقاله از سایت تجارت پارسیان این نوع ارسال را با جزییات بیشتری توضیح خواهیم داد.

فریت بار چیست

فریت بار چیست

در گذشته‌های نه چندان دور برای حمل و نقل بار و وسایل ضروری خود نیاز بود که حتما از راه زمینی و یا نهایتا از راه آبی به کمک کشتی اقدام کنیم.

اما امروزه به لطف پیشرفت تکنولوژی این شرایط مهیا شده است که در مدت کوتاهی وسایل خود را به کمک هواپیما انتقال دهیم.

این نوع ارسال بیشتر جنبه شخصی دارد یعنی نمی‌توان از این طریق وسایل سنگین تجاری را انتقال داد.

اینکه فریت بار چیست و بخواهیم به ماهیت این نوع انتقال بار بیشتر پی ببریم، نکته مهمی را در خود دارد و آن این است که به هیچ وجه ارسال تجاری ندارد، مگر در مواقع حساس و اضطراری موقعیتی که آن هم با تمهیدات امنیتی انجام می‌شود.

برای انجام خدمات بازرگانی همین الان تصمیم بگیرید

فریت بار چیست : بارنامه

بارنامه یکی دیگر از اصطلاحات انتقال وسایل است که قبل از بارگیری در هواپیما به صاحب وسایل داده می‌شود. در این بارنامه مشخصات کامل مثل نوع بار، میزان و وزن بار،  مقصد دقیق بار و سایر اطلاعات مورد نیاز جمع‌آوری می‌شود و چند روز قبل از رسیدن مسافر به مقصد ارسال می‌شود.

سپس مسافر بعد از رسیدن می‌تواند با در دست داشتن بارنامه به مکان مورد نظر برود و وسایل خود را تحویل بگیرد.

فریت بار چیست

مراحل انجام فریت بار چیست

وقتی سوال می‌کنیم که فریت بار چیست؟ در واقع علاوه بر مفهوم و معنای اصلی قصد داریم جزییات بیشتری مثل هزینه ارسال ، نوع کالاهای قابل انتقال و غیره را هم بدانیم.

اما بهتر است با انجام مراحل فریت بار آشنایی کامل داشته باشید. اینکه دقیقا باید چه اقداماتی صورت بگیرد تا به درستی متوجه شویم چه نوع وسایل یا لوازمی را می‌توانیم از طریق فریت بار انتقال دهیم.

پالت بندی

در این مرحله وسایل شبیه به هم در یک بار و در یک مکان قرار می‌گیرند. این نوع طبقه بندی و منظم کردن را پالت بندی می‌گویند.

اگر وسایل شکستنی موجود می‌باشد باید با یک نایلون از نوع حباب‌دار بسته بندی شوند.

جعبه‌های مشخص شده از طریق مواد ضد ضربه یا ضربه‌گیر پر می‌شوند که در حین حرکت تلاقی و شکستگی صورت نگیرد.

حمل برخی ازوسال مثل قاب عکسی، تابلو، ظروف مخصوص نیاز است که در یک سری صندوق چوبی قرار داده شوند که خود این صندوق‌ها گاهی نیاز به سم‌پاشی دارند.

تهیه بارنامه

بعد از مشخص شدن هزینه فریت بار که محاسبه مخصوص به خود را دارد و معمولا اینگونه حساب می‌شوند که اگر ابعاد کالا نسبت به وزنی که دارند، بیشتر باشد، طول،عرض و ارتفاع را در تعداد بسته‌های مشخص شده ضرب می‌کنند و بر 6000 تقسیم می‌کنند.

برای دانستن اینکه فریت بار چیست باید از بارنامه و اطلاعات اصلی دیگر هم اطلاع داشته باشیم.

مثلا در مورد عوامل موثر در رسیدن به موقع کالا به مقصد آگاهی داشته باشیم که برای پیشگیری از خطاهای احتمالی نیاز است حتما با مشاور بازرگانی و ترجیحا مشاور بازرگانی حرفه‌ای مشورت کنید. به خصوص زمانی که کالاهای مهم و اساسی برای فریت بار در نظر گرفته‌اید.

رزرو هواپیما مناسب برای انتقال درست و به موقع بار یکی دیگر از نکات لازم است که باید بدانیم دقیقا چه نوع هواپیمایی برای انتقال وسایل در نظر گرفته شده‌اند.

اشراف بر قوانین کشور مقصد در حیطه تراتزیت بسیار مورد نیاز است.

چیزی کمتر از یک هفته کالا به مقصد می‌رسد (یعنی بعد از سپری شدن تشریفات گمرکی)

مسافر با در دست داشتن بارنامه و کارت شناسایی می‌تواند بار خود را تحویل بگیرد.

نحوه تحویل فریت بار

حال که با مفهوم فریت بار چیست، آشنا شدید، بهتر است از نحوه تحویل آن هم اطلاعات داشته باشید تا به راحتی وسایل خود را تحویل بگیرید.

ابتدا باید با امور هواپیمایی مقصد تماس گرفت و زمان و مکان تحویل را مطلع شد، سپس با در دست داشتن کارت شناسایی و بارنامه می‌توانید آن را تحویل بگیرید. شرکت بازرگانی واردات و صادرات در تمامی مراحل فریت بار می‌تواند مشاور و راهنمای موثر باشد.

در ضمن باید به قوانین انبارداری کشور مقصد آگاهی داشته باشید که ممکن است هیچگونه شباهتی به انبار کشور مبدا نداشته باشد برای همین مشاور واردات و صادرات با آگاهی کامل می‌تواند شما را در تحویل گرفتن وسایل به موقع خود راهنمایی کند.

Rate this post

نویسنده

romina

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *