گروه بازرگانی تجارت پارسیان دارای کادری بسیار مجرب و با تجربه در همه تخصص های لازم درخدمات بازرگانی، صادرات و واردات انواع کالای مجاز بازرگانی میباشد.

اطلاعات تماس

021-91690742

09102455407

ایران، تهران

تهران،صندوق پستی ۳۵۸-۱۶۵۳۵

info@tejaratparsian.com

شرایط گرفتن کارت بازرگانی

شرایط گرفتن کارت بازرگانی در سال 1400 چیست ؟

در این مطلب شما را با شرایط گرفتن کارت بازرگانی آشنا می کنیم. کارت بازرگانی نوعی مجوز برای فعالیت های اقتصادی اعم از واردات یا صادرات کالا به شمار می رود که بدون آن نمی توانید اقدام به تجارت کنید. اعتبار این کارت ها یکسال بعد از صدور است و در صورت نیاز می توانید آن را تمدید کنید. اگر این سوال در ذهن شما وجود دارد که شرایط گرفتن کارت بازرگانی چیست؟ با ما همراه باشید.

شرایط گرفتن کارت بازرگانی

شرایط گرفتن کارت بازرگانی

شرایط گرفتن کارت بازرگانی چیست و چه افرادی می توانند آن را دریافت کنند؟ همان طور که در مطالب گذشته اشاره کردیم افرادی که به تجارت مشغول هستند باید حتما دارای کارت بازرگانی باشند تا فعالیت های اقتصادی آن ها قانونی شمرده شود. در صورتی که وارد کننده یا صادر کننده فاقد کارت بازرگانی باشد و یا از شرایط گرفتن کارت بازرگانی اطلاعات کافی نداشته باشد نمی توانند هیچ گونه تجارتی انجام دهد و کالای آن از گمرک خارج نخواهد شد. دریافت کارت بازرگانی برای افراد حقیقی و حقوقی محدودیتی ندارد و هر دوی آن ها می توانند نسبت به دریافت این کارت اقدام کنند.

برای انجام خدمات بازرگانی همین الان تصمیم بگیرید

دریافت کارت بازرگانی برای افراد حقوقی

منظور از افراد حقوقی همان شرکت ها و موسسات هستند. آن ها باید دارای مدارکی از جمله اصل اظهارنامه ثبت نام در دفاتر بازرگانی را ارائه دهند. اظهارنامه باید در اداره ثبت شرکت ها گواهی شده باشد.

اظهارنامه

افراد حقوقی که جزو شرکت های با مسئولیت محدود شمرده می شوند برای دریافت کارت بازرگانی باید کپی تقاضانامه ثبت شرکت های داخلی را ارائه دهند. شرکت نامه رسمی و ممهور اداره شرکت ها را باید در اختیار داشته باشد و همزمان با کپی تقاضانامه ارائه دهد.

شرکت ها دارای ساختار و انواع مختلفی هستند. علاوه بر شرکت های دارای مسئولیت محدود شاهد ثبت شرکت های سهامی خاص یا عام نیز هستیم. این شرکت ها نیز باید کپی اظهارنامه ثبت شرکت خود را که به مهر اداره ثبت شرکت ها ممهور است را ارائه دهند.

فرم دال

فرم دال یکی دیگر از مدارک مهم شمرده می شود که باید آن را از طریق سایت دریافت کرد. امضاء مدیر عامل و مهر شرکت باید در این فرم وجود داشته باشد. کسب گواهی امضا از دفتر اسناد رسمی نیز الزامی می باشد. در غیر این صورت فرم دال فاقد اعتبار خواهد بود.

اصل گواهی موضوع ماده 186

یکی از گواهی های لازم و ضروری که به نام گواهی موضوع ماده 186 ق.م.م است مربوط به آخرین عملکرد شرکت مبنی بر بلامانع بودن دریافت کارت بازرگانی می باشد. ارائه این مدرک نیز جزو شرایط گرفتن کارت بازرگانی محسوب می شود.

ارائه مدارک مالکیت

ارائه یکی از مدارک مالکیت شامل سند شش دانگ به نام شرکت مذکور، اصل اجاره نامه محضری ( اجاره نامه های دستی فاقد اعتبار است) ، اصل اجاره نامه بنگاه به نام شرکت الزامی است. تمام این اسناد باید با نام و آدرس شرکت باشند. شرکت بازرگانی واردات صادرات می تواند به شما برای انجام تمامی این مراحل کمک کند.

شرایط گرفتن کارت بازرگانی

دریافت کارت بازرگانی برای افراد حقیقی

افراد حقیقی نیز می توانند اقدام به اخذ کارت بازرگانی کنند. این افراد باید دارای اصل گواهی عدم سوء پیشینه باشند. این گواهی نباید بیشتر از 6 ماه از تاریخ صدور آن گذشته باشد. در غیر این صورت باید مجددا استعلام گرفته شود.

مدارک لازم

ارائه اصل کارت ملی مدیر عامل ضروری است. اسکن تمام صفحات شناسنامه الزامی است. زیرا وجود هر گونه تغییر در مشخصات شناسنامه ای مانند نام و نام خانوادگی و … باید بررسی شود. از دیگر مدارکی که باید ارائه شود شامل عکس تمام رخ و رنگی است. این عکس باید دارای پشت زمینه سفید باشد. به این نوع از عکس ها اصطلاحا عکس پرسنلی گفته می شود.

از مهم ترین شرایط گرفتن کارت بازرگانی مدرک تحصیلی حداقل دیپلم است. اصل مدرک باید ارائه شود. افرادی حقیقی که دارای پروانه بهره برداری صنعتی ، مهندسی ، IT ، ارتباطات و کشاورزی هستند می توانند به مدت 2 سال از ارائه مدرک تحصیلی معاف باشند.

آقایانی که دارای کارت پایان خدمت و یا معافیت هستند باید مدرک خود را ارائه دهند. اما افرادی که سن آن ها 50 سال تمام باشد از ارائه این مدرک معاف هستند. حداقل سن برای دریافت کارت بازرگانی 23 سال تمام است.

افرادی که قصد گرفتن کارت بازرگانی دارند باید نزد بانک حساب جاری باز کنند و اصول گواهی حسن اعتبار را ارائه دهند. اصل گواهی باید دارای امضا و مهر رئیس شعبه بانک باشد.

نکته مهم !

تجارت دارای قوانین و مقررات مربوط به خود است. عدم توجه به هر کدام از این مقررات می تواند مشکلات فراوانی را برای تاجران به وجود آورد. توصیه می کنیم قبل از شروع هر گونه فعالیت اقدام به راهنمایی گرفتن از مشاور بازرگانی کنید. مشاور واردات و صادرات به خوبی با پیچ و خم های قانونی آشنایی دارد و می تواند به شما کمک کند.

Rate this post

نویسنده

anna

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *