شرایط واردات لاستیک به ایران و ترخیص آن از گمرک موضوعی است که قصد داریم در این مطلب به آن بپردازیم لاستیک به عنوان یکی از پرمصرف ترین و کاربردی ترین کالاها در صنایع تولیدی کشور محسوب می شود که با مواد اولیه و متریال مختلفی تولید می شود. به دلایل مختلفی از جمله کمبود منابع ، واردات این کالا بیشتر از تولید آن انجام می شود. شرایط واردات لاستیک را در ادامه پی می گیریم.
شرایط واردات لاستیک چیست؟
میزان سودآوری واردات لاستیک
واردات لاستیک از کشورهایی نظیر کره ، هند ، امارات و برخی از کشورهای اروپایی انجام می شود. فعالان اقتصادی بعد از مشورت با مشاور بازرگانی و اطلاع از قوانین مربوط در این حوزه می توانند اقدام به واردات این کالای پرمصرف کنند و با قیمت بسیار عالی در بازارهای داخلی به فروش برسانند. کیفیت لاستیک های وارداتی مورد قبول مشتریان است و جایگاه خوبی دارند. به همین دلیل فروش آن ها دشوار نیست و بهتر است که تمرکز خود را بر روی خرید محصولات باکیفیت بگذارید نه تبلیغات! پس اگر تمایل دارید حیطه تجارت خود را گسترش دهید لاستیک یک انتخاب ایده آل به شمار می رود.
قوانین مرتبط با واردات لاستیک
واردات و صادرات کالا هایی از جمله لاستیک دارای شرایط و ضوابط بسیار خاصی نیست. فقط کافی است تا از قوانین و مقررات بین المللی در کشورهای مبدا و مقصد مطلع باشید. شرکت بازرگانی واردات صادرات و مشاوره واردات و صادرات در این حوزه می تواند کمک زیادی به شما کند. اگر تازه وارد هستید و برای نخستین بار قصد انجام این تجارت را دارید بی گدار به آب نزنید و از راهنمایی افراد با تجربه نیز استفاده کنید.
همان طور که در مطالب گذشته اشاره کردیم ترخیص کالا از گمرک می تواند توسط وارد کننده یا ترخیص کار انجام شود. در هر دو صورت اطلاع از مفاد قانونی اهمیت دارد تا دچار دردسر نشوید. قبل از شروع تجارت باید با لیست کالاها ممنوعه و مجاز آشنا باشید.
مراحل واردات لاستیک
در خصوص شرایط واردات لاستیک به کشور باید اشاره ای به مراحل آن نیز داشته باشیم. پس از اینکه کشور مورد نظر را برای خرید و واردات لاستیک انتخاب کردید نوبت به این می رسد که به سراغ تولید کنندگان این محصول در آن کشور بروید. پیدا کردن برندهای شناخته شده و جا افتاده در بازار به سودآوری شما کمک می کند. زیرا فروش آن ها در بازارهای داخلی بسیار آسان تر خواهد شد. بعد از اینکه تولید کننده را یافتید باید استعلام قیمت بگیرید و بهترین قیمت را برای خرید کالا در نظر داشته باشید. قطعا پرداخت ارز کمتر می تواند سود بیشتری برای شما به ارمغان داشته باشد.
پس از توافق بر سر قیمت کالا باید فاکتورها ، اسناد و قراردادهای مربوط به آن امضا شود. در این قرارداد تمام مشخصات از جمله نوع کالا ، قیمت ، ارزش و … درج خواهد شد و به عنوان یک سند قانونی و قابل استناد در مراجع قضایی به شمار می رود. بعد از وارد شدن کالا به گمرک باید امور مختلفی را انجام داد. به طور مثال در گمرک بازرسی ها و کارشناسی هایی برای کالا انجام می شود که نیازمند پرداخت هزینه است. علاوه بر هزینه های بازرسی باید هزینه های حمل و نقل ، بیمه ، عوارض گمرکی و … را نیز پرداخت کنید تا کالای شما اجازه ترخیص از گمرک را داشته باشد. در غیر این صورت تا اتمام مراحل ، قادر به ترخیص لاستیک ها از گمرک نخواهید بود. مراحلی که در این بخش به آن ها اشاره کردیم در خصوص تمام کالاهای وارداتی است.
نویسنده