شرایط واردات آهن چیست و چه قوانینی در این حوزه وجود دارد؟ آهن یکی از متریال بسیار پرکاربرد در صنایع مختلف از جمله صنایع زیرساختی و مادر ، ساختمان سازی و … محسوب می شود که در انواع و کیفیت های مختلف تولید می شود. در حال حاضر بخش اعظمی از آهن مورد نیاز کشور در کارخانجاتی نظیر فولاد مبارکه ، فولاد اکسین و … به تولید می رسد. اما برخی از انواع آهن قابل تولید در کشور نیستند و مجبور به واردات آن ها هستیم. در این مطلب شما را با شرایط واردات آهن به ایران آشنا می کنیم.
شرایط واردات آهن چیست؟
قبل از اینکه به شرایط واردات آهن بپردازیم شما را با یک موضوع مهم آشنا می کنیم. طبق تحقیقاتی که در سال های اخیر در این حوزه انجام شده نشان می دهد که همواره تجارت آهن یکی از تجارت های پرسود شناخته شده و می تواند سود زیادی را نصیب تاجر کند. با اطلاع از شرایط واردات آهن می توانید گام بزرگی در توسعه صنایع مختلف از جمله صنایع بزرگ و کوچک بردارید.
آهن علاوه بر بکارگیری در صنایع زیر ساختی کشور در تولید بسیاری از لوازم مانند لوازم خانگی و رفاهی نقش پررنگی دارد. تولید خودرو بدون آهن قابل تصور نیست و نمی توان تولید لوازم برقی و الکتریکی را بدون وجود این آلیاژ جدی گرفت. پس می توان نتیجه گرفت که آهن یکی از مایحتاج همیشگی کشور به حساب می آید.
قطعا واردات آهن و ترخیص آن از گمرک برای افرادی که سابقه طولانی در تجارت دارند کار دشواری نیست اما ممکن است افراد تازه کار در پیچ و خم های قانونی گرفتار شوند و این موضوع برای آن ها چالش برانگیز باشد. بهتر است تازه کارها قبل از شروع تجارت آهن با مشاور بازرگانی و مشاور واردات و صادرات کالا صحبت کنند تا بتوانند راحت تر مسیر پیش روی خود را طی کنند. در حال حاضر شرکت های زیادی در حوزه تجارت فعالیت می کنند که می توان به شرکت تجارت پارسیان اشاره کرد. کسب راهنمایی از شرکت بازرگانی واردات صادرات با تجاربی که در این حوزه دارد می تواند راهگشا باشد.
قوانین و مقررات واردات و صادرات آهن
مراحل واردات آهن
برای انجام خدمات بازرگانی همین الان تصمیم بگیرید
نویسنده