گروه بازرگانی تجارت پارسیان دارای کادری بسیار مجرب و با تجربه در همه تخصص های لازم درخدمات بازرگانی، صادرات و واردات انواع کالای مجاز بازرگانی میباشد.

اطلاعات تماس

021-91690742

09102455407

ایران، تهران

تهران،صندوق پستی ۳۵۸-۱۶۵۳۵

info@tejaratparsian.com

شرایط واردات آهن

آشنایی بیشتر با شرایط واردات آهن

شرایط واردات آهن چیست و چه قوانینی در این حوزه وجود دارد؟ آهن یکی از متریال بسیار پرکاربرد در صنایع مختلف از جمله صنایع زیرساختی و مادر ، ساختمان سازی و … محسوب می شود که در انواع و کیفیت های مختلف تولید می شود. در حال حاضر بخش اعظمی از آهن مورد نیاز کشور در کارخانجاتی نظیر فولاد مبارکه ، فولاد اکسین و … به تولید می رسد. اما برخی از انواع آهن قابل تولید در کشور نیستند و مجبور به واردات آن ها هستیم. در این مطلب شما را با شرایط واردات آهن به ایران آشنا می کنیم.

شرایط واردات آهن

شرایط واردات آهن چیست؟

قبل از اینکه به شرایط واردات آهن بپردازیم شما را با یک موضوع مهم آشنا می کنیم. طبق تحقیقاتی که در سال های اخیر در این حوزه انجام شده نشان می دهد که همواره تجارت آهن یکی از تجارت های پرسود شناخته شده و می تواند سود زیادی را نصیب تاجر کند. با اطلاع از شرایط واردات آهن می توانید گام بزرگی در توسعه صنایع مختلف از جمله صنایع بزرگ و کوچک بردارید.
آهن علاوه بر بکارگیری در صنایع زیر ساختی کشور در تولید بسیاری از لوازم مانند لوازم خانگی و رفاهی نقش پررنگی دارد. تولید خودرو بدون آهن قابل تصور نیست و نمی توان تولید لوازم برقی و الکتریکی را بدون وجود این آلیاژ جدی گرفت. پس می توان نتیجه گرفت که آهن یکی از مایحتاج همیشگی کشور به حساب می آید.
قطعا واردات آهن و ترخیص آن از گمرک برای افرادی که سابقه طولانی در تجارت دارند کار دشواری نیست اما ممکن است افراد تازه کار در پیچ و خم های قانونی گرفتار شوند و این موضوع برای آن ها چالش برانگیز باشد. بهتر است تازه کارها قبل از شروع تجارت آهن با مشاور بازرگانی و مشاور واردات و صادرات کالا صحبت کنند تا بتوانند راحت تر مسیر پیش روی خود را طی کنند. در حال حاضر شرکت های زیادی در حوزه تجارت فعالیت می کنند که می توان به شرکت تجارت پارسیان اشاره کرد. کسب راهنمایی از شرکت بازرگانی واردات صادرات با تجاربی که در این حوزه دارد می تواند راهگشا باشد.

قوانین و مقررات واردات و صادرات آهن

همان طور که بارها در مطالب گذشته ذکر کردیم کتابی تحت عنوان قوانین واردات و صادرات کالا به کشور تالیف شده که می تواند منبع مناسبی برای افراد در حوزه تجارت کالا باشد. اگر به فصل پانزدهم این کتاب رجوع کنید می توانید با تعرفه های گمرکی انواع آهن آلات آشنا شوید تا بتوانید از این اطلاعات در هنگام ثبت سفارش بازرگانی کمک بگیرید. همچنین اطلاع از آخرین بخشنامه ها و قوانین در این حوزه نیز راهنمای شما خواهد بود. زیرا قوانین موجود در بسیاری از حوزه ها مانند تجارت دائما در حال بروز رسانی است و تاجر باید از آن ها مطلع باشد. به طور مثال بنا بر سیاست های کشور ، تجارت برخی از کالاها ممنوع اعلام می شود و بعد از مدتی شاهد آزاد بودن آن ها خواهیم بود. پس بهتر است با مطالعه بخشنامه های جدید از کالاهایی که قابلیت واردات یا وصادرات را دارند باخبر شوید.
شرایط واردات آهن

مراحل واردات آهن

پس از اینکه با شرایط واردات آهن آشنا شدید نوبت به این می رسد که به مراحل مختلف آن بپردازیم. نحوه خرید آهن و وارد کردن آن به گمرک تفاوت زیادی با سایر کالاها نمی کند. اگر مطالب قبلی وب سایت ما را مطالعه کرده باشید به خوبی می دانید اولین گام برای شروع تجارت اخذ کارت بازرگانی است. این کارت به عنوان یک مجوز برای فعالیت شما در نظر گرفته می شود که بدون وجود آن نمی توانید اقدام به تجارت کنید. دریافت کارت بازرگانی نیاز به انجام تشریفات قانونی دارد. پس از اینکه این کارت با موفقیت صادر شد باید ثبت سفارش بازرگانی و سپس مجوزهای لازم برای واردات آن را انجام دهید. انتخاب بهترین برند و اقتصادی ترین قیمت برای خرید آن یکی از رموز موفقیت محسوب می شود. زیرا برندهای شناخته شده به راحتی در بازارهای داخلی فروش می روند و نیازی به تبلیغات و بازاریابی شما نیست. پس از اینکه برند و قیمت مورد نظر را پیدا کردید نوبت به تکمیل برگه های پیش فاکتور و سپس پرداخت امور مالی می رسد. انتخاب روش حمل و نقل و پرداخت هزینه بیمه نیز جزو مراحل و شرایط واردات آهن به شمار می رود.

برای انجام خدمات بازرگانی همین الان تصمیم بگیرید

5/5 - (1 امتیاز)

نویسنده

romina

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *