گروه بازرگانی تجارت پارسیان دارای کادری بسیار مجرب و با تجربه در همه تخصص های لازم درخدمات بازرگانی، صادرات و واردات انواع کالای مجاز بازرگانی میباشد.

اطلاعات تماس

021-91690742

09102455407

ایران، تهران

تهران،صندوق پستی ۳۵۸-۱۶۵۳۵

info@tejaratparsian.com

تعیین تعرفه و ارزش کالا

تعیین تعرفه و ارزش کالا چیست و نحوه انجام آن به چه صورت است ؟

بهترین روش برای تعیین تعرفه و ارزش کالا چیست ؟ در تجارت اصطلاحات زیادی وجود دارد که یکی از آن ها تعیین تعرفه و ارزش کالا است. اطلاع از این اصطلاحات برای افراد تازه کار بسیار ضروری است. زیرا باعث می شود که واردات یا صادرات کالا را به بهترین نحو انجام دهند و دید وسیع تری در این باره داشته باشند.

تعیین تعرفه و ارزش کالا

تعیین تعرفه و ارزش کالا

یکی از محاسبات بسیار مهم گمرکی ، تعیین تعرفه و ارزش کالا است. به همین دلیل نام دیگر آن ارزش گمرکی کالا نیز می باشد. منظور از تعرفه کالا همان مبلغی است که صاحب کالا برای خرید آن صرف کرده است. علاوه بر آن هزینه هایی مانند حمل و نقل ، بیمه و سایر مواردی که از هنگام خرید تا ترخیص کالا از گمرک پرداخت شده نیز شامل این تعرفه می باشد. برای تعیین تعرفه و ارزش کالا روش های مختلفی وجود دارد که می توان به فاکتور خرید اشاره کرد. ارزش هر کالا بر اساس عوامل گوناگون از جمله کیفیت کالا ، مبدا تولید ، روش حمل و نقل و … تعیین می شود.

برای انجام خدمات بازرگانی همین الان تصمیم بگیرید

تعیین ارزش کالا بر اساس فاکتور خرید

یکی از ساده ترین روش ها برای تعیین تعرفه و ارزش کالا ، استناد به فاکتور خرید است. در این فاکتور تمام هزینه ها از جمله قیمت کالای خریداری شده ، هزینه بیمه ، هزینه حمل و نقل و … قید شده است. استفاده از این روش بسیار ساده است.

تعیین ارزش کالا با سامانه TSC

سامانه TSC و سوابق ارزشی از دیگر روش ها برای تعیین تعرفه کالا محسوب می شود. این سامانه به نام کد شناسه کالا نیز شناخته می شود و یک کد 4 رقمی است که بر اساس معیارهایی همچون مشخصات فیزیکی ، شیمیایی و فنی اقدام به ارزش گذاری کالا می کند. سامانه TSC نوعی بانک اطلاعاتی به شمار می رود که توسط اداره گمرک ایران راه اندازی و پیاده سازی شده است. شما به عنوان یک تاجر می توانید وارد این بانک اطلاعاتی شوید و ارزش هر کالا را بررسی کنید. اگر تازه کار هستید حتما از شرکت بازرگانی واردات صادرات و مشاور بازرگانی راهنمایی بگیرید. زیرا مشاور واردات و صادرات کالا به قوانین و مقررات حاکم بر این حوزه واقف است.

ایجاد تقاضای کتبی در گمرک

اگر به هر دلیلی نتوانستید با استفاده از روش هایی که در بالا به آن ها اشاره کردیم اقدام به تعیین تعرفه و ارزش کالاها کنید می توانید به اداره گمرک مراجعه کنید و تقاضای کتبی برای تعیین تعرفه بدهید. این اداره با توجه به مواردی از جمله سود بازرگانی و … اقدام به تعیین ارزش کالا می کند.
تعیین تعرفه و ارزش کالا

بهترین راهکار برای تعیین تعرفه و ارزش کالا

سه روش مذکور که راجع به آن ها صحبت کردیم جزو مهم ترین و اصلی ترین روش در ارزش گذاری انواع کالا به شمار می رود. اما یک روش ساده نیز وجود دارد که نه تنها فعالان اقتصادی بلکه افرادی که مایل به ورود به این حوزه هستند نیز می توانند قبل از شروع فعالیت خود از ارزش و میزان سرمایه مورد نیاز برای واردات یا صادرات کالا مطمئن شوند. در این روش باید به شرکت بازرگانی واردات صادرات مراجعه کنید و از هزینه و سرمایه اولیه برای شروع کار مطلع شوید. در این شرکت ها مشاور بازرگانی وجود دارد که می تواند تمام جوانب کار از جمله میزان سرمایه لازم ، قوانین و مقررات و … را برای شما توضیح دهد.

تعیین ارزش کالا نوعی پروسه اقتصادی می باشد که برای انجام محاسبات مربوط به آن باید از زمان و حوصله کافی برخوردار باشید. معمولا افرادی که دارای مشغله کاری هستند زمان زیادی برای انجام این کار در اختیار ندارند. پس بهترین راهکار این است که به شرکت هایی نظیر پارسیان تجارت مراجعه کنید. افراد متخصص در این شرکت مطالعات کافی در این زمینه را دارند و می توانند به شما کمک کنند.

چه کالاهایی برای واردات یا صادرات مناسب هستند ؟

کالاهایی که برای واردات یا صادرات در نظر گرفته می شوند بر اساس سیاست هر کشور متغیر است. ممکن است امروز یک کالا در لیست کالاهای ممنوعه باشد اما فردا شاهد حذف آن باشیم. به طور مثال در حال حاضر صادر کردن اقلامی مانند گندم ، آهن قراضه و … ممنوع است. زیرا صادر کردن گندم می تواند باعث کمبود در کشور و در نتیجه افزایش قیمت آن شود.

صادر کردن برخی از کالاها نیاز به مجوزهای مربوطه از برخی سازمان ها دارد. به طور نمونه برای صادر کردن آهن قراضه از کشور باید از سازمان انرژی اتمی مجوز داشته باشید در غیر این صورت نمی توانید کالای مورد نظر را از طریق قانونی صادر کنید.

برخی از محصولات کشت شده در ایران مانند زعفران و برنج جزو محصولات صادراتی و درجه محسوب می شوند که در تمام دنیا سخن از کیفیت آن هاست. علاوه بر این شاهد با ارزش بودن میگو ، فرش دستباف ، خرما و … نیز هستیم. در مطالب گذشته تحت عنوان ” آشنایی با بهترین کالاهای صادراتی ایران ” به معرفی آن دسته از کالاهایی پرداختیم که صادر کردن آن ها می تواند رونق اقتصادی بیشتری در ممکلت ایجاد کند.

تعیین تعرفه و ارزش کالا

اهمیت صادرات کالا

اهمیت صادرات کالا بر هیچکس پوشیده نیست. متاسفانه اقتصاد کشور ما بر پایه نفت است. اقتصادهای تک محصولی از جوانب مختلف آسیب پذیر هستند. در حال حاضر کشور ایران در تحریم به سر می برد و این وضعیت سبب می شود که فروش نفت آن با مشکلات زیادی روبرو باشد. زیرا بسیاری از مشتریان خود را از دست داده و نمی تواند به راحتی نفت خود را به سایر کشورها بفرستد. اما اگر زمینه برای صادرات کالاهای با کیفیت و ناب فراهم شود افراد زیادی وارد این حوزه می شوند و می توانند برای کشور ارز آوری داشته باشند.

رونق اقتصادی یکی از بزرگ ترین پیامدهای افزایش صادرات است. زیرا به کمک آن ، جوانان زیادی دارای شغل می شوند و می توانند به آینده خود امیدوار باشند. جای بسی تاسف است که برخی از کشورها مانند اسپانیا میگوی ایرانی را به صورت فله می خرند و با یک بسته بندی زیبا و شکیل به نام میگوی اسپانیا به سایر کشورهای جهان صادر می کنند. فله فروشی یکی از بزرگ ترین موانع موجود در راه صادرات محسوب می شود. بسته بندی می تواند ارزش افزوده ایجاد کند و قیمت محصولات صادراتی را افزایش دهد.

Rate this post

نویسنده

anna

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *