ترخیص مواد اولیه صنایع ساینده از گمرک چه مراحلی دارد؟ صنعت مواد ساینده یکی از صنایع مهم در کشور محسوب می شود که در این مطلب به تعریف دقیقی از آن خواهیم پرداخت. بنا بر سیاست هایی که دولت ایران وضع کرده تصمیم بر این گرفته شده که این مواد به صورت وارداتی مورد استفاده قرار بگیرند زیرا زمینه تولید آن در کشور وجود ندارد. اگر تمایل دارید با مراحل ترخیص مواد اولیه صنایع ساینده از گمرک آشنا شوید با ما همراه باشید.
ترخیص مواد اولیه صنایع ساینده از گمرک
بهتر است قبل از اینکه به مراحل ترخیص مواد اولیه صنایع ساینده از گمرک بپردازیم شما را با تعریفی دقیق از مواد ساینده آشنا کنیم. ساینده ها موادی هستند که به منظور صیقل دادن، صاف کردن و ساییدن سطح و اشیا مورد استفاده قرار می گیرند. به طور مثال برای صیقلی کردن سطح لوازم و الوارهای چوبی باید از ساینده ها استفاده کرد. این مواد از درجه بندی مختلفی برخوردار هستند. برای اشیای نرم از ساینده های نرم و برای اشیای سخت مانند آهن از ساینده های قوی تر مانند الماس یا شن های طبعیی استفاده می شود.
ساینده ها کاربرد بسیار وسیعی در مختلف مخصوصا صنایعی که با تکنولوژی در ارتباط هستند دارند. ساینده ها از نظر خواص شیمیایی و فیزیکی، میزان سختی و ابعاد مختلف هستند. ساینده ها به دو دسته طبیعی و مصنوعی تقسیم بندی می شوند. سنگ های طبیعی مانند شن سال های طولانی به عنوان بهترین ماده ساینده شناخته می شدند. اما امروزه به دلیل پیشرفت تکنولوژی شاهد استفاده از ساینده های مصنوعی نیز هستیم. ساینده های طبیعی مانند گرد و غبار الماس، کربنات کلسیم، پومیس، ماسه سنگ، ساینده گارنت، استورولیت و برخی از مواد معدنی هستند. ساینده های مصنوعی شامل ساینده های سرامیکی، اکسید آهن سرامیک، اکسید آلومینیوم سرامیکی ، یخ خشک، پودر شیشه ای و سرباره مس است. تنوع ساینده های مصنوعی به مراتب بیشتر از نوع طبیعی آن است. اگر در واردات و صادرات کالا ی مربوط به این حوزه فعالیت می کنید باید با ترخیص مواد اولیه صنایع ساینده از گمرک آشنایی داشته باشید. هر کدام از محصولات ساینده دارای یک کد تعرفه گمرکی می باشند.
برای انجام خدمات بازرگانی همین الان تصمیم بگیرید
ترخیص از گمرک
مدارک مورد نیاز برای ترخیص مواد اولیه صنایع ساینده از گمرک
در مطلب گذشته تحت عنوان ” مدارک مورد نیاز جهت ترخیص کالا ” از گمرک به اسناد و مدارکی اشاره کردیم که عدم وجود هر یک از آن ها می تواند روند ترخیص را با تاخیر مواجه کند. ارائه اسنادی مانند پروفرما، گواهی مبدا، گواهی ثبت سفارش بازرگانی، مدارک مربوط به پرداخت حق گمرکی و بیمه کالا، مجوز بررسی و کارشناسی کالا و … جزو مهم ترین مدارکی هستند که باید حتما تحویل داده شوند. مشاور واردات و صادرات و مشاور بازرگانی می تواند در زمینه های مختلف به شما کمک کند و برای جلوگیری از تاخیر در ترخیص کالا راهکارهای قانونی را به شما ارائه دهد. اگر تا به حال امور مربوط به ترخیص را انجام نداده اید می توانید یک ترخیص کار از شرکت بازرگانی واردات صادرات استخدام کنید تا این مراحل را برای شما به سرانجام برساند.
نویسنده