گروه بازرگانی تجارت پارسیان دارای کادری بسیار مجرب و با تجربه در همه تخصص های لازم درخدمات بازرگانی، صادرات و واردات انواع کالای مجاز بازرگانی میباشد.

اطلاعات تماس

021-91690742

09102455407

ایران، تهران

تهران،صندوق پستی ۳۵۸-۱۶۵۳۵

info@tejaratparsian.com

انواع کارت بازرگانی

انواع کارت بازرگانی

با شناخت انواع کارت بازرگانی به کاربرد هر کدام از آن ها پی خواهید برد. افرادی که در حوزه واردات و صادرات کالا فعالیت می کنند باید با انواع کارت بازرگانی آشنایی داشته باشند. زیرا تجارت دارای شاخه های مختلف است و نمی توان از یک نوع کارت بازرگانی برای انجام تمام امور تجارت استفاده کرد.

انواع کارت بازرگانی

انواع کارت بازرگانی

انواع کارت بازرگانی کدامند و چه کاربردهایی دارند؟ یکی از دلایلی که توصیه می کنیم قبل از تجارت، اقدام به مطالعه قوانین و مقررات کنید این است که عملکردی صحیح در این حوزه داشته باشید. فعالان اقتصادی و کسانی که در این زمینه کهنه کار هستند به خوبی می دانند که قبل از شروع باید با انواع کارت بازرگانی آشنایی داشته باشند و سپس یکی از آن ها را برای شروع فعالیت خود اخذ نمایند. در مطالب گذشته به ” شرایط گرفتن کارت بازرگانی ” اشاره کردیم و گفتیم که نه تنها افراد حقیقی بلکه افراد حقوقی و شرکت ها نیز می توانند اقدام به دریافت این کارت کنند.

برای انجام خدمات بازرگانی همین الان تصمیم بگیرید

کارت بازرگانی تجاری

کارت بازرگانی تجاری یکی از جامع ترین و کامل ترین کارت هایی است که در زمینه تجارت صادر می شود. این کارت توسط افراد حقیقی و حقوقی قابل دریافت است. افراد حقیقی و حقوقی بعد از اخذ این کارت می توانند واردات یا صادرات کالا را انجام دهند. ثبت سفارش بازرگانی ، ترخیص کالا از گمرکات، واردات کالا از مناطق آزاد مانند جزایر و بنادر ایران ، حق العمل کاری و … توسط این کارت قابل انجام است.

ترخیص کالا از گمرک بعد از انجام تمام آزمایشات ، ارائه اسناد ، پرداخت هزینه هایی نظیر حمل و نقل ، بیمه ، گمرک، سود بازرگانی ، عوارض و … قابل انجام می باشد. ترخیص کالا می تواند به طور مستقیم توسط وارد کننده یا صادر کننده صورت بگیرد یا توسط فردی به نام ترخیص کار!

ترخیص کار فردی است که از جانب وارد کننده یا صادرکننده بدین منظور استخدام می شود و به عبارتی دیگر با وکالت از طرف تاجر اقدام به ترخیص کالا از گمرک می کند. علاوه بر افراد، شرکت بازرگانی واردات صادرات نیز می تواند در این زمینه به شما کمک کند.

کارت بازرگانی خدماتی

کارت بازرگانی خدماتی فقط برای افراد حقوقی صادر می شود و افراد حقیقی نمی توانند اقدام به دریافت این نوع از انواع کارت بازرگانی کنند. اشخاص حقوقی که دارای محوزهای سرمایه گذاری در زمینه فعالیت های خدماتی هستند می توانند با داشتن این کارت اقدام به تجارت در حوزه فعالیت خود کنند. قطعا انجام امور دیگر مانند واردات و صادرات کالاهایی جز در زمینه تخصصی ، امکان پذیر نخواهد بود و اجازه ترخیص از گمرک برای آن ها صادر نمی شود.

انواع کارت بازرگانی

کارت بازرگانی موردی

شاید شما جزو آن دسته از افرادی باشید که قصد ندارید به طور جدی در زمینه واردات و صادرات کالا فعالیت کنید. اما مجبور هستید یک بار اقدام به ترخیص کالا از گمرک کنید. کارت بازرگانی موردی برای افراد حقیقی و حقوقی صادر می شود که برای یک بار می خواهند کالای وارد شده یا صادر شده را از گمرک خارج کنند.

کارت بازرگانی تولیدی / صنعتی

کارت بازرگانی تولیدی/ صنعتی برای افرادی صادر می شود که مجوزهای لازم در خصوص سرمایه گذاری در صنعت را دارند. این کارت فقط برای افراد حقوقی و شرکت ها و موسسات صادر می شود و افراد حقیقی نمی توانند از خدمات و مزایای این کارت بهره مند باشند. دارندگان کارت بازرگانی تولیدی / صنعتی قادرند مواد اولیه و تجهیزات کارخانه ای و کارگاهی برای تولید خود را وارد کنند و بعد از اینکه تمام مراحل تولید را به انجام رساندند اقدام به صادرات محصول کنند.

نقش مشاور بازرگانی در تجارت !

قطعا تمام افراد نیاز به راهنمایی و مشاور بازرگانی دارند. البته این نیاز در افراد تازه کار و تازه نفس بیشتر است. زیرا تجارت یکی از حوزه هایی محسوب می شود که اگر به قوانین و مقررات آن آشنا نباشید در دردسرهای بزرگی می افتید و ممکن است تمام سرمایه خود را از دست بدهید. به طور مثال در تمام کشورها برخی از کالاها برای واردات و صادرات ممنوع اعلام می شوند و اگر شما از این لیست مطلع نباشید قطعا تمام سرمایه تان بر باد خواهد رفت. مشاور واردات و صادرات می تواند راهکارهای صحیح را در پیش پای شما قرار دهد و با ارائه راهنمایی های ارزشمند به شما کمک کند تا مسیر را به درستی جلو بروید.

Rate this post

نویسنده

anna

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *