گروه بازرگانی تجارت پارسیان دارای کادری بسیار مجرب و با تجربه در همه تخصص های لازم درخدمات بازرگانی، صادرات و واردات انواع کالای مجاز بازرگانی میباشد.

اطلاعات تماس

021-91690742

09102455407

ایران، تهران

تهران،صندوق پستی ۳۵۸-۱۶۵۳۵

info@tejaratparsian.com

انواع استاندارد سازی کالا

انواع استاندارد سازی کالا

در این مطلب شما را با انواع استاندارد سازی کالا آشنا می کنیم. انواع استاندارد سازی کالا شامل بین المللی ، ملی و منطقه ای است که هر کدام از آن ها دارای ویژگی های خاص خود می باشد. بعد از آشنایی با انواع استانداردها به جوانب مهمی از آن پی خواهید برد.

انواع استاندارد سازی کالا

انواع استاندارد سازی کالا

انواع استاندارد سازی کالا کدامند؟ به جرات می توان گفت که تمام کارشناسان اقتصادی بر این باور هستند که واردات و صادرات کالا می تواند باعث رونق اقتصادی یک کشور شود. واقعیت این است که هر چه صادرات کالا از میزان واردات آن بیشتر باشد ارز آوری و درآمد بیشتری برای کشور ایجاد می شود. استاندارد به عنوان یک زبان مشترک در خصوص تعیین کیفیت محسوب می شود و می تواند زمینه ای را برای گسترش همکاری های بین المللی به وجود آورد. در این راستا مشاور واردات و صادرات می تواند کمک بزرگی برای انجام خدمات واردات و صادرات باشد. انواع استاندارد سازی کالا شامل استانداردهای بین المللی ، ملی و منطقه ای است که در ادامه به تعریف هر کدام از آن ها اشاره می کنیم.

برای انجام خدمات بازرگانی همین الان تصمیم بگیرید

استاندارد بین المللی

استاندارد بین المللی یکی از مهم ترین و البته گسترده ترین نوع استاندارد محسوب می شود که به وسیله سازمان های بین المللی تصویب می شوند. وضع این استاندارد بر اساس شرایط و نیاز روز دنیا انجام خواهد شد. البته تغییر آن نیز بر حسب ضرورت نیز امکان پذیر است. یکی از سازمان هایی که در برقراری استانداردهای بین المللی دخالت دارد سازمان ISO است. حتما تا به حال محصولات زیادی را مشاهده کرده اید که بر روی آن ها این عبارت نوشته شده است که : دریافت گواهینامه ISO9001 و …

این نوع از استاندارد در تمام کشورهای دنیا از اعتبار بسیار زیادی برخوردار است که صادر کنندگان و وارد کنندگان کالا باید توجه ویژه ای به آن داشته باشند. فعالان اقتصادی می توانند تجارت خود را به پشتوانه این استاندارد انجام دهند.

استاندارد ملی

هر کشوری دارای سازمانی به نام سازمان استاندارد است که استاندارهای مربوطه را بر اساس نتایج حاصل از علوم و نظر کارشناسان وضع می کند. برای تعیین کردن استانداردها مواردی از جمله شرایط اقتصادی ، قابلیت ها ، جغرافیا و … در نظر گرفته خواهد شد و البته تولیدات ، قوانین کار و خدمات نیز در آن جایگاه ویژه ای دارند.

وضع استانداردهای ملی اهداف زیادی را به دنبال دارد که مهم ترین آن ها حفظ و ارتقا کیفیت و سطح فناوری است. همچنین حمایت از حقوق مصرف کنندگان و تولید کنندگان از دیگر مقاصد برقراری استاندارد ملی محسوب می شود. به طور معمول تامین منافع ملی از دیگر اهداف این نوع از استاندارد به شمار می رود.

استاندارد منطقه ای

از دیگر انواع استاندارد سازی کالا می توان به استاندارد منطقه ای اشاره کرد. این استاندارد به منظور تسهیل مبادلات و معاملات تجاری وضع می شود. شاید این سوال برای شما به وجود آید که استاندارد منطقه ای شامل چیست؟ منظور از منطقه ، تعدادی کشور همسایه است که دارای فعالیت های اقتصادی مشترک هستند. به طور مثال کشور ایران و عراق به دلیل مبادلات تجاری گسترده دارای استانداردهای منطقه ای هستند. استاندارد منطقه ای در کشورهای اروپایی نیز پیاده سازی می شود. استاندارد منطقه ای در کشورهای عضو اتحادیه اروپا تحت عنوان CE شناخته می شود که مخفف عبارت Conformite Europeenne محسوب می شود. این عنوان ، نشان دهنده تطابق کالا با قوانین وضع شده در خصوص ایمنی ، بهداشت و … می باشد.
انواع استاندارد سازی کالا

مهم ترین مزایای استاندارد سازی کالا چیست ؟

پس از اینکه به معرفی انواع استاندارد سازی کالا پرداختیم نوبت به این می رسد که اشاره ای به مزایای آن نیز داشته باشیم. فعالان اقتصادی و افرادی که در حوزه واردات و صادرات کالا فعالیت می کنند به خوبی با اهمیت استاندارد سازی آشنا هستند. اگر در این خصوص آشنایی ندارید می توانید با مراجعه به شرکت بازرگانی واردات صادرات و بهره مندی از مشاور بازرگانی از اهمیت آن باخبر شوید.

ساده شدن تولید

هنگامی که برای تولید یک محصول ، استانداردهای خاصی تعیین می شود تولید آن ساده تر خواهد شد. چرا که تولید کننده به خوبی می داند تولید چه نوع محصولی می تواند استانداردهای مورد نیاز را کسب کند. این امر سبب می شود که تولید علاوه بر ساده شدن ، سریع تر نیز اتفاق بیفتد.

کاهش هزینه ها

هنگامی که کالا بر اساس استانداردها تولید شد قطعا هزینه مربوطه کاهش پیدا می کند و به تبع آن هزینه های بازرسی نیز کمتر می شود. این موضوع به نفع تولید کننده خواهد بود.
5/5 - (1 امتیاز)

نویسنده

anna

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *