گروه بازرگانی تجارت پارسیان دارای کادری بسیار مجرب و با تجربه در همه تخصص های لازم درخدمات بازرگانی، صادرات و واردات انواع کالای مجاز بازرگانی میباشد.

اطلاعات تماس

021-91690742

09102455407

ایران، تهران

تهران،صندوق پستی ۳۵۸-۱۶۵۳۵

info@tejaratparsian.com

ارزش پایه کالاهای وارداتی

نحوه تعیین ارزش پایه کالاهای وارداتی

ارزش پایه کالاهای وارداتی چگونه تعیین می شود؟ قیمت کالاهای وارداتی متاثر از عوامل مختلفی مانند کیفیت ، برند ، هزینه حمل و … هستند. علاوه بر این هزینه بیمه ، ترخیص کالا و … نیز در تعیین ارزش پایه کالاهای وارداتی دخیل می باشند.ارزش پایه کالاهای وارداتی چگونه تعیین می شود؟ قیمت کالاهای وارداتی متاثر از عوامل مختلفی مانند کیفیت ، برند ، هزینه حمل و … هستند. علاوه بر این هزینه بیمه ، ترخیص کالا و … نیز در تعیین ارزش پایه کالاهای وارداتی دخیل می باشند.

ارزش پایه کالاهای وارداتی

ارزش پایه کالاهای وارداتی

در این مطلب قصد داریم شما را با ارزش پایه کالاهای وارداتی و نحوه تعیین آن آشنا کنیم. یکی از محاسباتی که در گمرک از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است ارزش پایه کالاهای وارداتی می باشد. اولین پارامتر در تعیین ارزش این کالاها فاکتور صاحب کالا می باشد. علاوه بر این توجه به نوع کالا ، برند ، مرغوبیت ، هزینه حمل و باربری از دیگر عواملی است که می تواند تعیین ارزش کند.

اگر فعالیت اقتصادی خود شامل واردات و صادرات کالا را به تازگی شروع کرده اید باید با قوانین و مقررات حاکم در این حوزه به خوبی آشنا باشید. عدم آگاهی از قوانین مهم سبب می شود که دچار مشکلات اساسی بشوید. استفاده از راهنمایی های مشاور بازرگانی و مراجعه به شرکت بازرگانی واردات صادرات به شما کمک می کند که راه هموارتری پیش روی خود داشته باشید.

برای انجام خدمات بازرگانی همین الان تصمیم بگیرید

ارزش گمرکی

مجموع پارامترهایی که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم به عنوان ارزش گمرکی کالاهای وارداتی محسوب می شوند. تمام این موارد در فاکتور خرید کالا درج شده و می توان از اطلاعات آن استفاده کرد.

– بهای +CIF ( هزینه خرید کالا در کشور مبدا به علاوه هزینه بیمه ، حمل و باربندی )

– مخارج و هزینه حمل کالا تا کشور مقصد

– هزینه بیمه کالای وارداتی تا کشور مقصد

– هزینه های مرتبط با افتتاح اعتبار

در برخی از موارد مشاهده شده که گمرک نسبت به صاحب کالا از اطمینان زیادی برخوردار نیست. در این شرایط شاهد قیمت گذاری مستقیم گمرک بر روی کالاهای وارداتی هستیم. تعیین ارزش پایه کالاهای وارداتی بر اساس قیمت عمده فروشی کالا در کشور مبدا انجام می شود. سپس کالا در بازارهای داخلی و بعد از کسر هزینه هایی مانند حقوق گمرکی ، عوارض و هزینه های مربوطه محاسبه خواهد شد.

ارزش پایه کالاهای وارداتی

چه اسنادی تعیین کننده ارزش کالا هستند؟

همان طورکه می دانید و در مطالب گذشته تحت عناوین مختلف اشاره کردیم اسناد مختلفی در حوزه واردات و صادرات کالا از اهمیت برخوردار هستند که یکی از آن ها گواهی مبدا است. این گواهی به طور مستقیم در ارتباط با ارزش خرید کالا مورد بررسی و تحقیق قرار می گیرد. علاوه بر آن معیار دیگری در تعیین ارزش پایه کالاهای وارداتی دخیل است که می توان به دفتر تعیین ارزش و تعرفه گمرک ایران اشاره کرد. متاسفانه برخی از وارد کنندگان کم اظهاری می کنند. به این معنی که ارزش کالا را کمتر از آن چیزی که هست نشان می دهند تا به واسطه آن حقوق ورودی و هزینه گمرکی کمتری پرداخت کنند. مشاور واردات و صادرات کالا راهنمای شماست برای انجام هر چه بهتر خدمات وارداتی و صادراتی.

برای محاسبه ارزش کالاهای وارداتی در گمرک یک فرمول وجود دارد که هر کدام از عبارت های آن نشان دهنده هزینه های مختلف است. در ادامه این فرمول را شاهد هستیم.

CV= (C+I+F)+D

CV : customs value ( ارزش گمرکی )

C : cost ( سرجمع )

I : Insurance ( بیمه پرداختی )

F : Freight ( کرایه حمل و نقل و باربندی )

D : گشایش اعتبار

مخارج گمرکی شامل چه هزینه هایی هستند؟

– سود بازرگانی : فارغ از برخی کالاها که سود بازرگانی آن ها بر اساس وزن محاسبه می شود باید بگوییم که سود بازرگانی بر اساس نوع کالا و شماره ای که به عنوان تعرفه کالا درج می شود محاسبه خواهد شد.)

– عوارض گمرکی : عوارض کمرگی هنگامی دریافت می شود که واردات کالا به طور قطعی انجام شده باشد. در غیر این صورت دریافت عوارض منتفی خواهد بود. این هزینه شامل عوارض شهرداری ، بهداری و هلال احمر است. )

– هزینه های گمرکی : در گمرک کارهای مختلفی قبل از ترخیص بر روی بار انجام می شود که به تخلیه ، انبارداری، آزمایش بار ، بارگیری در گمرک و … مرتبط است. )

افراد فعال در حوزه های اقتصادی باید اطلاعات کاملی از لیست کالاهای ممنوعه وارداتی و صادراتی در اختیار داشته باشند. این لیست بنا بر سیاست های کلی هر کشور نوشته می شود و می تواند بر اثر گذر زمان نیز دچار تغییراتی شود. واردات و صادرات برخی از کالاهای موجود در این لیست نیاز به کسب مجوز از سازمان های مربوطه دارد. به طور مثال برای صادر کردن آهن قراضه باید از سازمان انرژی اتمی مجوز دریافت کنید.

Rate this post

نویسنده

anna

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *