گروه بازرگانی تجارت پارسیان دارای کادری بسیار مجرب و با تجربه در همه تخصص های لازم درخدمات بازرگانی، صادرات و واردات انواع کالای مجاز بازرگانی میباشد.

اطلاعات تماس

021-91690742

09102455407

ایران، تهران

تهران،صندوق پستی ۳۵۸-۱۶۵۳۵

info@tejaratparsian.com

روشهای تامین ارز برای واردکنندگان

روشهای تامین ارز برای واردکنندگان

روشهای تامین ارز برای واردکنندگان چیست؟ بازرگانان و تاجرانی که در حوزه واردات کالا فعالیت می کنند از روش های مختلفی که در این مطلب به آن ها اشاره می شود اقدام به تامین ارز می کنند. برای آشنایی با روشهای تامین ارز برای واردکنندگان با ما همراه باشید.
روشهای تامین ارز برای واردکنندگان

روشهای تامین ارز برای واردکنندگان چیست؟

روشهای تامین ارز برای واردکنندگان مختلف است و تاجران از راه های گوناگونی می توانند ارز مورد نیاز خود را برای وارد کردن کالاهای مختلف تامین کنند. واردکنندگان کالا در هنگام تسویه حساب با طرف قرارداد یا فروشنده باید انتقال ارز را انجام دهد. اغلب در معاملات خارجی از دلار برای مبادله استفاده می شود.

هنگامی که در سامانه تجارت اقدام به ثبت سفارش بازرگانی می کنید و مجوزهای مربوطه را اخذ می کنید باید در بخشی به نام نحوه تامین ارز ، روش انتقال ارز را تعیین کنید. اما قبل از هر چیز باید بانک عامل مشخص و ثبت شود. برای انتخاب بانک عامل شرایط مختلفی وجود دارد که فرد حقوقی یا واردکننده باید آن را لحاظ کند. به طور مثال شخص حقوقی باید دارای حساب شرکتی باشد و یا اگر شخص حقیقی است باید دارای حساب شخصی باشد و مذاکرات لازم بین دو طرف انجام شده و به نتیجه رسیده باشد.

برای انجام خدمات بازرگانی همین الان تصمیم بگیرید

پیش نیاز تامین ارز چیست؟

قبل از اینکه به روشهای تامین ارز برای واردکنندگان بپردازیم بهتر است به نکات بسیار مهم توجه کنیم که به صورت پیش نیاز مطرح می شوند.

– واردکنندگان فقط برای برخی از کالاها می توانند ارز بگیرند. این کالاها بر اساس نیاز کشور اولویت بندی می شوند و اگر کالای مورد نظر در اولویت بندی نبود باید با ارز آزاد اقدام به واردات کند که قطعا سرمایه بسیار زیادی می طلبد.

– تمام مراحلی که به منظور تامین ارز طی می شود باید زیر نظر بانک عامل باشد. این بانک در سامانه جامع تجارت انتخاب می شود.

– تامین ارز مورد نیاز برای واردات کالا باید توسط صرافی های تایید شده و معتبر انجام شود. این صرافی ها توسط بانک مرکزی به تایید رسیده اند و دارای کد ثبتی در سامانه جامع تجارت هستند.

تامین ارز به چند روش انجام می شود؟

روشهای تامین ارز برای واردکنندگان شامل 3 بخش است که هر کدام از بخش ها نیازمند توضیح می باشد.

خرید ارز از بانک عامل

واردکننده می تواند توسط بانک عامل 3 نوع ارز را خریداری کند که شامل ارز دولتی ، ارز نیمایی و بازار ثانویه می باشد. معمولا ارز دولتی شناخته شده ترین ارز در جامعه محسوب می شود که همان ارز 4200 تومانی است. این ارز می تواند به سایر ارزهای دیگر تبدیل شود و بر اساس ارز جدید اقدام به اظهارات کمرگی کنیم.

یکی دیگر از ارزهایی که می توان توسط بانک عامل تامین کرد ارز نیمایی نام دارد. این ارز به قسمتی از کالاهایی که در اولویت دوم قرار دارند تعلق می گیرد و شامل 6 دسته هستند. این موضوع در هنگام ثبت سفارش بازرگانی و در سامانه ثبت تجارت انجام خواهد شد.
بازار ثانویه روش دیگری برای تامین ارز به شمار می رود. از این ارز برای برخی از کالاها که در اولویت دوم قرار دارند در نظر گرفته می شود. نرخی که در بازار ثانویه بر روی ارز تعیین می شود بر اساس عرضه و تقاضا شکل می گیرد.

روشهای تامین ارز برای واردکنندگان

تامین ارز از محل صادرات

تامین ارز از محل صادرات به دو روش ( صادرات کالا خود و صادرات غیر خود ) انجام می شود. به این معنی که در روش صادرات خود، تاجر با توجه به اهمیت بازگشت ارز به کشور و ورود آن به چرخه اقتصاد ، از قسمت کوتاژ صادراتی و بر اساس ارز کالای مورد نظر یا صادراتی، به منظور واردات استفاده کند.روش دوم که تامین ارز از محل صادرات غیر خود نام دارد ، تاجر می تواند با استفاده از کوتاژ صادراتی یک تاجر دیگر و توافق بر روی قیمت ارزش کالای صادراتی اقدام به تامین ارز کند.

تامین ارز از حساب ارزی تاجر

واردکننده کالا 2 راه برای تامین ارز از محل حساب ارزی دارد. در روش اول می تواند از محل حساب های ارزی در خارج از کشور اقدام کند. در روش دوم می تواند به سراغ صرافی هایی برود که دارای شرکت های خارجی هستند و می توانند تراکنش های مالی مورد نظر را انجام دهند.

برای انجام تمامی مربوط به بازرگانی می توانید از مشاور بازرگانی متخصص در این زمینه کمک بگیرید. شرکت بازرگانی واردات صادرات با کادری مجرب از مشاور واردات و صادرات می تواند همراه شما در این مراحل باشد.

Rate this post

نویسنده

anna

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *