گروه بازرگانی تجارت پارسیان دارای کادری بسیار مجرب و با تجربه در همه تخصص های لازم درخدمات بازرگانی، صادرات و واردات انواع کالای مجاز بازرگانی میباشد.

اطلاعات تماس

021-91690742

09102455407

ایران، تهران

تهران،صندوق پستی ۳۵۸-۱۶۵۳۵

info@tejaratparsian.com

نحوه شروع صادرات

نحوه شروع صادرات | چگونه صادرات را شروع کنیم؟

در این مطلب به نحوه شروع صادرات اشاره خواهیم کرد. برای موفقیت در عرصه صادرات کالا باید دارای قابلیت هایی از جمله تسلط به روش های بازاریابی بین الملل ، اطلاع و آگاهی از قوانین و مقررات بین المللی ، آشنایی به اصطلاحات بازرگانی و … باشید. برای اطلاع از چگونگی و نحوه شروع صادرات با ما همراه باشید.

نحوه شروع صادرات

نحوه شروع صادرات

نحوه شروع صادرات چگونه است و یک صادر کننده باید چه مراحلی را بگذراند؟ صادرات کالا از ارزشمندترین کارهایی است که می توان در جهت رونق اقتصادی کشور انجام داد.

اما نکته مهمی که در این بخش وجود دارد میزان مهارت ، تسلط و تجربه صادر کننده است. افرادی که در این حوزه فعالیت می کنند و به عنوان صادرکنندگان کارکشته معرفی می شوند به خوبی می دانند که تسلط به زبان، استفاده از بهترین روش بازاریابی، شناخت بازار و … از مهم ترین مواردی است که باید به آن واقف باشند. در مطالب گذشته تحت عنوان ” مراحل صادرات کالا ” به 4 نکته مهم در این خصوص اشاره کردیم.
کشور ایران یکی از کشورهای غنی در حوزه صادرات محسوب می شود زیرا دارای محصولات متنوعی از جمله پسته ، زعفران ، خاویار ، فرش و … است که صادر کردن هر کدام از آن ها می تواند باعث ایجاد تغییرات مثبت در وضعیت اقتصادی ایران شود. اما متاسفانه به دلیل وجود موانع در صادرات کالا، تحریم ها و … باعث می شود که توجهی به این موضوع نشود و واردات کالا نسبت به صادرات آن بیشتر باشد. همان طور که می دانید یکی از شاخصه های مهم در قدرت اقتصادی، افزایش میزان صادرات از واردات است. مواردی که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم جزو مراحل و نحوه شروع صادرات کالا محسوب می شود.

برای انجام خدمات بازرگانی همین الان تصمیم بگیرید

اخذ کارت بازرگانی

صادر کنندگان کالا می توانند به صورت حقیقی یا حقوقی اقدام به صادرات کنند. اگر شما بخواهید با واسطه این کار را انجام دهید هیچ نیازی به دریافت کارت بازرگانی نیست .اما اگر می خواهید به طور مستقیم وارد عرصه شوید باید حتما کارت بازرگانی که به نوعی مجوز این صنف محسوب می شود را اخذ کنید. در غیر این صورت امکان صادر کردن هیچ کالایی برای شما وجود نخواهد داشت.

برای دریافت کارت بازرگانی باید به سراغ سازمان های مربوطه بروید. از مهم ترین سازمان هایی که در این امر دخیل هستند اتاق بازرگانی و سازمان توسعه و تجارت است. جالب است بدانید که کارت های بازرگانی در انواع مختلفی صادر می شوند که هر کدام از آن ها کاربرد خاصی دارند و فرآیند صدورشان نیز متفاوت است.

اطلاع از قوانین بین المللی

قطعا وارد شدن به هر حوزه ای نیازمند داشتن اطلاعات کافی از قوانین و مقررات آن است. در خصوص صادرات نیز این قاعده وجود دارد و اگر شما بخواهید بدون اطلاع و آگاهی از قوانین و مقررات بین المللی اقدام به صادرات کالا کنید قطعا در دردسر بزرگی خواهید افتاد. بدین منظور می توانید با انجام تحقیقات ، کمک گرفتن از مشاور بازرگانی ، مراجعه به شرکت بازرگانی واردات صادرات و … از قوانین موجود مطلع شوید.

اطلاع از روش های بازاریابی صادراتی

یکی از مهم ترین گام هایی که در نحوه شروع صادرات کالا وجود دارد اطلاع از روش های بازاریابی است. بعد از اینکه محصول صادراتی را انتخاب کردید و بازار هدف خود را شناختید نوبت به اجرای روش های بازاریابی می رسد. این روش ها باید بر اساس بازار هدف ، آداب و رسوم آن ها و … انجام شود. رعایت چارچوب ها در بازاریابی صادراتی از نکات حائز اهمیت است.
نحوه شروع صادرات

اطلاع از قوانین گمرکی

همان طور که می دانید اگر کالا از طریق گمرک وارد کشور نشود قاچاق محسوب می شود و جرم آن نیز سنگین است. پس برای جلوگیری از مشکلات احتمالی باید به قوانین حاکم در حوزه گمرک مسلط باشید. اطلاع از نحوه ترخیص کالا ، فرآیندها ، قوانین و … از مواردی است که تمام صادرکنندگان کالا باید نسبت به آن آگاه باشند. در واقع می توان گفت که ترخیص برخی از کالاها نیاز به مجوزهای بیشتری دارد. شناخت این نوع از کالاها باعث می شود که مراحل ترخیص و انجام کارهای گمرکی سریع تر انجام شود. افرادی که در این حوزه از اطلاعات کافی برخوردار نیستند باعث ماندگاری محصولات خود در گمرک می شوند که مهم ترین پیامد آن فاسد شدن و یا خراب شدن کالاهاست. اگر این کالاها جزو مواد خوراکی و غذایی باشد حساسیت نیز افزایش پیدا می کند برای موفقیت در این پروسه کمک گرفتن از مشاور واردات صادرات بسیار مهم است.

آگاهی از قوانین مربوط به بیمه

اگر مطلب ” آشنایی با روش های واردات کالا از اروپا به ایران ” را خوانده باشید به خوبی می دانید که راه های مختلفی برای واردات و همچنین صادرات کالا وجود دارد که می توان به راه های هوایی ، ریلی و دریایی اشاره کرد. انتخاب هر کدام از این روش ها ، خطرات خاص خود را به همراه دارد. اگر محصول خود را قبل از صادرات بیمه کنید دیگر نیازی نیست نگران خطرات احتمالی مانند سقوط هواپیما، غرق شدن کشتی و … باشید. همچنین اگر ترخیص کالا از گمرک زمان زیادی به طول بینجامد و کالای مورد نظر فاسد شود نیز مشمول بیمه خواهد شد. برخی از بیمه ها فقط خطرات عمومی را پوشش می دهند اما برخی دیگر علاوه بر خطرات عمومی ، اقدام به پوشش دادن سایر خطرات نیز می کنند که البته هزینه بیشتری باید بابت آن بپردازید.

انتخاب روش صادرات کالا

همان طور که اشاره کردیم رایج ترین روش های صادرات محصول هوایی ، ریلی و دریایی است. معمولا حمل هوایی جزو سریع ترین روش ها صادرات محسوب می شود. اما علاوه بر آن می توان از روش های دریایی و ریلی نیز استفاده کرد. البته حمل دریایی از سرعت کمتری برخوردار است و باید زمان بیشتری برای آن در نظر گرفت. انتخاب روش صادرات محصول بر اساس فاکتورهای مختلف از جمله نوع کالا انجام می شود. هزینه و مسئولیت های ناشی از روش حمل نیز بر انتخاب آن موثر خواهد بود.
نحوه شروع صادرات

مکاتبات خارجی

به جرات می توان گفت که اگر شما به اصول مکاتبات خارجی تسلط نداشته باشید در صادرات شکست خواهید خورد. زیرا شما باید به خوبی با اصول مذاکره با طرف های خارجی آشنا باشید تا بتوانید محصول خود را به آن ها بفروشید. بهترین نحوه شروع صادرات این است که توانایی برقرار ارتباط را داشته باشید و با چگونگی عقد قراردادهای بین المللی و قوانین آن نیز آگاه باشید.

یادگیری اصطلاحات بازرگانی

در تجارت و بازرگانی بین المللی عبارات و اصطلاحاتی وجود دارد که هر صادر کننده باید آن ها را یاد بگیرد. به طور مثال اصطلاح ” فرانشیز” یکی از عبارات بسیار پرکاربرد به شمار می رود. علاوه بر آن تعدادی از اصطلاحات شامل حوزه بانکی، گمرکی و ترخیص کالا نیز می شود

5/5 - (2 امتیاز)

نویسنده

anna

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *