گروه بازرگانی تجارت پارسیان دارای کادری بسیار مجرب و با تجربه در همه تخصص های لازم درخدمات بازرگانی، صادرات و واردات انواع کالای مجاز بازرگانی میباشد.

اطلاعات تماس

021-91690742

09102455407

ایران، تهران

تهران،صندوق پستی ۳۵۸-۱۶۵۳۵

info@tejaratparsian.com

مراحل واردات کالا از چین

همه چیز درباره ی مراحل واردات کالا از چین

مراحل واردات کالا از چین چیست؟ چین پرجمعیت ترین کشور و یکی از پهناور ترین کشور های دنیا است که در چند دهه گذشته، تبدیل به یکی از غول های اقتصادی در جهان شده است. این کشور تقریبا با تمام کشور های دنیا ارتباطی موثر دارد و با توجه به تولید انبوه طیف وسیعی از محصولات در این کشور ، معمولا این روابط دوستانه منتج به مراودات اقتصادی و صادرات کالا می شود.

از گذشته های دور، چین همواره یکی از مهم ترین شرکاء تجاری ایران بوده است و اقتصاد چین همیشه سر زبان ها بوده است و مخصوصا در سالیان گذشته با توجه به تحریم ها و محدودیت واردات کالا از برخی کشور ها ، واردات کالا از چین در کشورمان رواج بیشتری یافته است. حجم بالای تجارت میان این دو کشور باعث شده است تا بسیاری از تجار و فعالان اقتصادی ، واردات کالا از چین را در دستور کار خود قرار دهند. در این مقاله به سوالات پر تکرار شما کاربران در مورد مراحل واردات کالا از چین پاسخ می دهیم پس با ما همراه باشید.

مراحل واردات کالا از چین

مراحل واردات کالا از چین

در این مطلب به بررسی مراحل واردات کالا از چین خواهیم پرداخت. واردات کالا از چین مستلزم آگاهی از نیاز داخل می باشد پس می توان گفت بازاریابی در این تجارت بسیار مهم است. بازاریابی در موضوع صادرات و واردات یکی از مهم ترین و اولین گام در تجارت با کشور های مختلف می باشد. با توجه به تجربیات افراد متخصص و آمار های منتشر شده می توان گفت که کالاهای ذیل محبوب ترین کالاها برای واردات به ایران از مبدا چین بوده اند:

– قطعات صنعتی و ماشین آلات

– لوازم جانبی اتوموبیل

– کاغذ

– قطعات و لوازم جانبی موبایل و کامپیوتر

– مواد اولیه شیمیایی و آلی

– قطعات ساختمانی و لوازم خانگی

از سایر مواردی که در واردات از چین ، پرتکرار بوده اند ، می توان به محصولات پلاستیکی، محصولات آهن و فولاد ، مبلمان ، انواع کود ، تجهیزات پزشکی و…. اشاره کرد. معمولا این دسته از کالاها توسط شرکت ها و هولدینگ های بزرگ وارد ایران می شوند. اگر شما تازه کار هستید یا هدف تان واردات جزئی کالا می باشد مواردی مثل لباس ، پوشاک و تلفن های همراه می تواند پرسود تر و بهتر باشد. برای اطلاعات بیشتر و انجام بهتر می توانید از مشاور واردات و صادرات کمک بگیرید.

برای انجام خدمات بازرگانی همین الان تصمیم بگیرید

حداقل سرمایه برای واردات کالا از چین

برای این موضوع نمی توان میزان و حد مشخصی از سرمایه را تعریف کرد. میزان سرمایه در مورد واردات کالا، به فاکتور ها و مشخصه هایی از قبیل میزان و حجم کالا ، نوع کالا و چگونگی حمل و نقل آن و برخی موارد دیگر بستگی دارد. هزینه های واردات کالا از چین نیز یکی دیگر از این فاکتور ها است که باید در موضوع هزینه ها مورد بررسی قرار بگیرد.

مراحل واردات کالا از چین

مهم ترین مراحل واردات کالا از چین

در مطالب گذشته تحت عنوان ” صفر تا صد مراحل واردات کالا ” به معرفی کامل مراحل واردات و صادرات کالا پرداختیم. اولین و مهم ترین مرحله دریافت کارت بازرگانی است. زیرا بدون وجود این کار نمی توانید هیچ اقدام قانونی برای واردات کالا انجام دهید. به منظور اطلاع و آگاهی از این پروسه می توانید به شرکت بازرگانی واردات صادرات مراجعه کنید و از راهنمایی های مشاور بازرگانی بهره مند شوید. بعد از اینکه کارت بازرگانی را دریافت کردید باید نیازسنجی بازارهای داخلی را انجام دهید. زیرا وارد کردن کالاهایی که مورد نیاز نیستند باعث ایجاد ضرر مالی خواهد شد. بعد از تعیین نیاز بازار باید با طرف خارجی وارد معامله شوید و اقدام به دریافت پیش فاکتور کنید.

بعد از اخذ پیش فاکتور باید خرید نهایی را از فروشنده انجام دهید. روش های خرید توسط ارز مورد نظر و حواله های بانکی انجام می شود. سپس کالا وارد گمرک ایران خواهد شد. در گمرک تمام بررسی های مربوطه انجام خواهد شد و سپس مراحل ترخیص کالا انجام می شود. ترخیص کالا از گمرک نیازمند حضور یک فرد متخصص است. اگر وارد کننده نتواند این مراحل را انجام دهد باید فردی به نام ترخیص کار استخدام کند تا کارهای مربوطه را به انجام برساند. در ادامه به بررسی سایر جوانب مراحل واردات کالا از چین خواهیم پرداخت.

هزینه های واردات کالا از چین به چه صورت است؟

هزینه مشخصی را نمی توان برای واردات کالا از چین در نظر گرفت زیرا این مورد به متغیرهای مختلفی وابسته است، از جمله:

– قیمت کالا خریداری شده در کشور مبداء
– هزینه بازرسی کالا
– هزینه های مربوط به گمرک
– ثبت سفارش و تخصیص ارز
– هزینه حمل و نقل
– هزینه مربوط به انبارداری کالا
– ترخیص کالا
– بیمه بار
برخی از هزینه ها علاوه بر اینکه می تواند نسبت به کالاهای مدنظر متفاوت باشد ، معمولا دارای تخفیفات و معافیت هایی نیز می شود که اطلاع از این ضوابط میتواند در بهره وری تجارت شما موثر است.
برخی از تجار و فعالان اقتصادی ، به خصوص آن دسته از افرادی که از تجربه کم تری برخوردارند ، ترجیح می دهند تا با کمک و بهره گیری از توصیه ها و مشاوره های یک مشاور بازرگانی متخصص در امور صادرات و واردات کالا ، این هزینه را به حداقل ممکن برسانند.

مراحل واردات کالا از چین

واردات جزئی از چین شامل چه مواردی می شود؟

اگر به لیست کالاهای وارداتی دقت کرده باشید، در می یابید که بخش اعظم کالاهای وارداتی از این کشور شامل مواد اولیه و کالاهای مورد نیاز در صنعت است که توسط شرکت ها و هلدینگ های بزرگ وارد ایران می شود. با این حال ، بسیاری از تجار و فعالین اقتصادی به دنبال واردات جزئی از چین هستند تا به برخی از نیاز های خاص مصرف کنندگان ایرانی پاسخی مناسب بدهند. از جمله این کالاها می توان به موبایل ، لوازم جانبی موبایل ، رایانه شخصی ، انواع وسایل روشنایی و لامپ ، پیچ و مهره ، کاغذ دیواری ، وسایل مربوط به خیاطی ، لوازم خانگی و… اشاره کرد.

ترخیص کالاهای وارد شده از چین به چه صورت است؟

در مرحله آخر واردات کالا از چین ، وقتی که شما تمام مراحل مربوط به خرید کالاها ، عقد قرارداد و پرداخت وجوه معین شده به شرکت طرف قرارداد را انجام داده اید ، در این مرحله باید به کالا ها جنبه و وجهه قانونی ببخشید. در این مرحله از فرایند واردات ، پیش از ورود به بازار می بایست فرایند ترخیص کالا از گمرک و امور گمرکی را به انجام برسانید. اخذ کد شناسایی کالا و پروانه ترخیص کالا از گمرک از ضروری ترین بخش های تجارت با کشور چین محسوب می شود. اگر شما نتوانید این فرایند را به طور کامل انجام دهید و بدون اینکه این مراحل را پشت سر بگذارید، کالای خود را وارد بازار کنید ، این کالاها به عنوان کالاهای غیر قانونی و قاچاقی تلقی می شوند و این موضوع می تواند به اعتبار و حتی موجودیت تجارت شما لطمه وارد کند.

جمع بندی در مورد مراحل واردات کالا از چین

در مورد واردات کالا از چین ، موضوعات زیادی دخیل هستند و هر یک نیازمند شرحی بلند. به این خاطر، در این مقاله سعی شد تا به پرتکرار ترین سوالات در این بحث پاسخ دهیم. در حالت کلی ، تعداد فعالان اقتصادی و تجاری که در حوزه واردات کالا از چین فعال هستند ، زیاد است. اما تنوع ، کیفیت و حجم تولید محصولات در این کشور مطلوب است و با توجه به این که نیاز تولیدی داخل کشور ما ، کفاف مصرف داخلی را نمی دهد و در برخی موارد ما توان تولید بعضی از کالا ها را در داخل نداریم. همچنان بازار واردات کالا از چین داغ است و شما می توانید با حضور در این عرصه کسب وکاری پر سود را برای خود فراهم آورید اما برای رسیدن به این هدف ، باید تمام جنبه های این فرایند را در نظر بگیرید تا دچار زیان اقتصادی و مشکلات قانونی نشوید.
Rate this post

نویسنده

anna

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *