گروه بازرگانی تجارت پارسیان دارای کادری بسیار مجرب و با تجربه در همه تخصص های لازم درخدمات بازرگانی، صادرات و واردات انواع کالای مجاز بازرگانی میباشد.

اطلاعات تماس

021-91690742

09102455407

ایران، تهران

تهران،صندوق پستی ۳۵۸-۱۶۵۳۵

info@tejaratparsian.com

مراحل واردات کالا از هند

همه چیز درباره مراحل واردات کالا از هند

مراحل واردات کالا از هند مانند واردات کالا از سایر کشورهاست و تفاوت زیادی وجود ندارد. تجارت با کشورهای مختلف سبب رونق اقتصادی می شود و کشور ایران نیز از این قاعده مستثنی نمی باشد. در این مطلب قصد داریم به جوانب مختلف و مراحل واردات کالا از هند بپردازیم.
مراحل واردات کالا از هند

مراحل واردات کالا از هند

مراحل واردات کالا از هند چیست؟ واردات کالا از کشور هند به عنوان یک تجارت پرسود شناخته می شود. جالب است بدانید که کشور هند در چند سال آینده می تواند به عنوان یکی از غول های اقتصادی جهان معرفی شود. زیرا این کشور از پتانسیل زیادی برخوردار است. یک پیش بینی مهم توسط کارشناسان بازرگانی در خصوص کشور هند انجام شده که نشان می دهد در سال 2025 جایگاه سوم در جهان اقتصاد از آن هند خواهد بود.

شاید این سوال در ذهن شما به وجود آید که یک کشور فقیر مانند هند، چگونه می تواند به چنین جایگاه ویژه ای در جهان برسد؟ پاسخ فقط یک کلمه است و آن هم ” صادرات کالا ” می باشد. همان طور که در مطالب گذشته ذکر کردیم هر چه میزان صادرات کالا از واردات آن بیشتر باشد رونق اقتصادی آن کشور نیز بیشتر خواهد بود. در سال های اخیر نیز صادرات کالاهای مختلف از این کشور به کشورهایی مانند ایران نیز بسیار رواج پیدا کرده است. و اما مراحل واردات کالا از هند چیست و یک تاجر برای وارد کردن کالاهای مختلف از این کشور باید چه مراحلی را طی کند؟

برای انجام خدمات بازرگانی همین الان تصمیم بگیرید

بهترین محصولات برای واردات از هند

معمولا تاجران و افرادی که فعالیت های اقتصادی دارند واردات کالا از هند را یک تجارت پرسود معرفی می کنند. در پاسخ به این سوال که بهترین کالاها برای واردات از هند کدامند باید بگوییم که انتخاب نوع کالا بر اساس فاکتورهای مختلفی همچون نیاز روز جامعه ، قیمت و شرایط بازار تعیین می شود. به طور مثال چای ، برنج ، دانه های روغنی مانند سویا ،انواع محصولات غذایی ، گوشت ، محصولات دیجیتالی ، کالاهای صنعتی و … از جمله این موارد محسوب می شوند. کشور هند از نظر جغرافیایی نیز به کشور ایران نزدیک است و تولید محصولات با کیفیت و ارزان از مهم ترین دلایل تجارت با هند محسوب می شود.

برای واردات کالا از هند باید چه مراحلی را طی کنیم؟

قبل از هر چیز باید با قوانین ملی و بین المللی در خصوص واردات و صادرات کالا آشنا شوید. برای اطلاع و آگاهی از این مقررات راه های زیادی وجود دارد که می توان به مطالعه کتاب قوانین و مقررات صادرات و واردات کالا اشاره کرد. همچنین استفاده از راهنمایی هایی مشاور واردات و صادرات ، کمک گرفتن از مشاور بازرگانی و مراجعه به شرکت بازرگانی واردات صادرات نیز اهمیت زیادی دارد.

شناخت نیاز بازار

قبل از هر چیز باید اقدام به شناخت نیاز بازار کنید. در حال حاضر نیاز جامعه چیست و به دنبال چه کالایی هستند؟ شناخت نیاز بازار موجب می شود تا تجارت شما بسیار پرسودتر باشد. وارد کردن کالا بدون تحقیق فقط باعث ضررهای مالی برای شما خواهد شد.

مذاکره

بعد از اینکه تصمیم گرفتید که چه کالایی را وارد کشور کنید نوبت به این می رسد تا تولید کنندگان و فروشندگان عمده این کالاها را در هند پیدا کنید و با آن ها وارد مذاکره شوید. در خصوص موارد مختلف از جمله قیمت ، نحوه ارسال ، تخفیفات در صورت خرید انبوه و … صحبت کنید.
مراحل واردات کالا از هند

دریافت پیش فاکتور

پیش فاکتور یا اینویس که در مطالب گذشته راجع به آن صحبت کردیم یکی از مراحل واردات کالا از هند به شمار می رود. در این لیست تمام موارد مربوطه از جمله قیمت ، نوع کالا ، هزینه کلی و … درج می شود. سپس باید با ارائه اسنادی مانند پروفرما اقدام به دریافت مجوزهای لازم برای واردات کالا از هند کنید. فراموش نکنید که تمام وارد کنندگان باید دارای کارت بازرگانی باشند تا اجازه فعالیت های اقتصادی داشته باشند. در غیر این صورت نمی توانید کالاهای مورد نظر خود را از طریق قانونی وارد کشور کنید.

حمل و نقل

بعد از اینکه تمام مجوزهای لازم برای واردات کالا را دریافت کردید نوبت به این می رسد تا حمل و نقل کالا انجام شود. در خصوص نوع حمل و نقل کالا نیز باید با فروشنده یا تولید کننده کالای مورد نظر به توافق برسید. علاوه بر آن نوع حمل و نقل ( دریایی ، هوایی ، ریلی و زمینی ) باید به جوانب مختلف از جمله بیمه ، امنیت کالا ، زمان ورود کالا به کشور و … نیز مذاکرات لازم را انجام دهید.

ترخیص از گمرک

بعد از اینکه مراحل واردات کالا از هند را انجام دادید و کالا وارد کشور شد باید مقدمات ترخیص آن از گمرک را فرآهم کنید. کالا توسط کارشناسان گمرکی بررسی می شود و بعد از اینکه تشریفات قانونی آن انجام شد نوبت به ترخیص آن خواهد رسید. ترخیص کالا از گمرک توسط وارد کننده یا ترخیص کار انجام می شود.

5/5 - (2 امتیاز)

نویسنده

anna

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *