گروه بازرگانی تجارت پارسیان دارای کادری بسیار مجرب و با تجربه در همه تخصص های لازم درخدمات بازرگانی، صادرات و واردات انواع کالای مجاز بازرگانی میباشد.

اطلاعات تماس

021-91690742

09102455407

ایران، تهران

تهران،صندوق پستی ۳۵۸-۱۶۵۳۵

info@tejaratparsian.com

روش اخذ مجوز صادرات

روش اخذ مجوز صادرات

روش اخذ مجوز صادرات چیست ؟ در ایران محصولات زیادی وجود دارد که برای صادرات گزینه ای عالی محسوب می شود. اغلب ما این محصولات را که شامل پسته ، زعفران ، برنج و … هستند را به خوبی می شناسیم اما از راه و روش صادرات کالا بی خبریم. همین امر باعث می شود که افراد ناآگاه با انجام کارهای نسنجیده دچار مشکلات بزرگی شوند. ما در این مطلب به بررسی بهترین روش اخذ مجوز صادرات کالا اشاره می کنیم.

روش اخذ مجوز صادرات

روش اخذ مجوز صادرات

اطلاع از بهترین روش اخذ مجوز صادرات باعث می شود که شما راحت تر مراحل قانونی را طی کنید و اسیر پیچ و خم های آن نشوید. صادرات کالا به عنوان یکی از بهترین راه ها برای فرار از تنگناهای اقتصادی است. زیرا ارز وارد کشور می کند و درآمد آن را به میزان قابل توجهی افزایش می دهد. هر کشوری دارای قوانین و مقررات مربوط به خود در حوزه واردات و صادرات کالا می باشد. توصیه می کنیم بعد از آگاهی از این قوانین و استفاده از خدمات مشاور بازرگانی ، اقدام به صادرات کنید. اما سوال مهمی که در این به وجود می آید این است که بهترین روش اخذ مجوز صادرات چیست ؟تنها آگاهی از قوانین و مقررات بین المللی نمی تواند به شما کمک کند. بلکه باید اطلاعات دیگر شامل شناخت نیاز افراد ، پیدا کردن و یا تولید محصول مورد نیاز ، تبلیغات و بازاریابی و همچنین پیدا کردن واسطه هایی برای فروش را کسب کنید. عدم تسلط به هر کدام از این موارد می تواند باعث شکست شما شود. چه بسا در سال های اخیر افراد زیادی شروع به صادرات کردند اما به دلایل مختلف از جمله عدم آگاهی ، وجود تحریم ها و … در کسب و کار خود شکست خوردند. واقعیت این است که یکی از مراحل صادرات کالا پرداخت و یا دریافت وجه است. هنگامی که سیستم بانکی ایران در تحریم به سر می برد نقل و انتقال پول دچار مشکلات زیادی می شود.

برای انجام خدمات بازرگانی همین الان تصمیم بگیرید

آیا برای صادر کردن هر کالا نیاز به مجوز داریم؟

قبل از اینکه به بررسی بهترین روش اخذ مجوز صادرات بپردازیم باید به این موضوع واقف باشیم که دانش و تجربه در این زمینه حرف اول را می زند. شما به عنوان یک صادر کننده باید از روش های مختلفی مانند اینترنت ، افراد آگاه و … اقدام به تحقیق کنید و سپس به سراغ اخذ مجوز بروید. البته استفاده از خدمات مشاور بازرگانی و مراجعه به شرکت بازرگانی واردات صادرات نیز بی تاثیر نیست.

قطعا مشاور واردات صادرات به خوبی از راه پیش روی شما آگاه است و توضیحات خوبی را در این باره به شما خواهد داد.
برای صادر کردن هر کالا نیاز به اخذ مجوز برای آن است. به طور مثال اگر قبل زعفران صادر می کردید و اکنون قصد دارید خرما صادر کنید باید مجوز مربوط به صادرات خرما را بگیرید. در غیر این صورت نمی توانید هیچ اقدامی در این باره انجام دهید. کسب مجوز صادرات بسیاری از کالاها مانند خرما به دلیل وجود سیاست هایی در جهت تنظیم بازار است.

روش اخذ مجوز صادرات

چگونه اقدام به اخذ مجوز صادرات کالا کنیم؟

همان طور که در مطالب گذشته اشاره کردیم برای شروع صادرات باید ابتدا کارت بازرگانی دریافت کنیم. این کارت به نام شخصی صادر می شود که صادرات را انجام می دهد. شما به هیچ عنوان نمی توانید از کارت شخص دیگری استفاده کنید و شروع به صادرات کالاهای مختلف از جمله زعفران ، خرما ، خاویار ، برنج و … کنید. البته به جز مواد غذایی سایر کالاها از جمله نفت و مشتقات نفتی ، قطعات رایانه ای ، صنعتی و … نیز به کشورهای دیگر صادر می شود. صادرات کالا برای افرادی که در زمینه تولید یک محصول خاص فعالیت می کنند سودآوری زیادی دارد. زیرا علاوه بر بازارهای داخلی به دنبال بازارهای خارجی برای فروش محصول خود است.
بعد از اینکه کارت بازرگانی را بعد از گذراندن مراحل اداری دریافت کردید باید به سراغ گام بعدی یعنی دریافت گواهی بهداشت و قرنطینه کنید. همچنین گواهی استاندارد و تهیه آن به صورت عدل بندی از گام های بعدی محسوب می شود. این مدارک باید از طریق سازمان ها و ارگان های مربوطه تهیه شود.
واقعیت این است که روش اخذ مجوز صادرات نیاز به هزینه دارد. شما باید این هزینه را برآورد کنید و مطمئن شوید که آیا سود حاصل از صادرات کالای مورد نظر پاسخگوی هزینه های جاری خواهد بود یا خیر ؟

آیا شناخت قوانین کشور مقصد لازم است؟

یکی از مهم ترین نکاتی که در صادرات کالا از اهمیت زیادی برخوردار است حفظ برند است. برخی از کشورهای مقصد سفارش ساخت محصول خاصی را به شما می دهند. شما باید این محصول را با برند خودتان وارد آن کشور کنید. این موضوع می تواند در دراز مدت سود بسیار خوبی را برای شما به همراه آورد. زیرا برندسازی از ضروری ترین کارهایی است که در دنیای رقابت ، تبلیغات و بازاریابی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
روش اخذ مجوز صادرات

چه زمانی اقدام به صادرات کنیم ؟

صادرات کالا در شرایط مختلفی رخ می دهد. به طور مثال شما نیاز بازارهای داخلی را تامین کرده اید و مازاد تولید خود را به سایر کشورها صادر می کنید. اگر این صادرات انجام نشود قطعا مازاد تولید شما خراب و فاسد خواهد شد و مجبور به تحمل زیان هستید.

مورد دیگری که باعث می شود اقدام به صادرات کالا کنید این است که در زمینه تولید یک محصول خاص فعالیت می کنید و برخی از کشورها به شما سفارش تولید آن را می دهند. در این شرایط باید محصول را مطابق با استانداردها به کشور مقصد صادر کنید.
شرایط دیگری برای صادرات کالا نیز وجود دارد و آن هم تولید محصول با کیفیت است. تولید کننده تمایل دارد علاوه بر تامین بازارهای داخلی ، محصول بیشتری به منظور صادرات تولید کند و با صادر کردن آن به کشورهای مختلف به سود بیشتری دست پیدا کند.
یکی از مواردی که صادرات کالا انجام می شود که تقاضا در بازارهای داخلی کاهش یافته و تولید کننده به منظور جبران، اقدام به صادرات می کند.
فراموش نکنید که یک صادر کننده ماهر و با تجربه به تمام قوانین آگاه است و هیچ وقت بی گدار به آب نمیزدند. اگر شما سابقه ای در این خصوص ندارید اما تمایل دارید که وارد میدان شوید توصیه می کنیم قبل از هر چیز مشورت کنید و اطلاعات خود را افزایش دهید.

Rate this post

نویسنده

anna

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *