گروه بازرگانی تجارت پارسیان دارای کادری بسیار مجرب و با تجربه در همه تخصص های لازم درخدمات بازرگانی، صادرات و واردات انواع کالای مجاز بازرگانی میباشد.

اطلاعات تماس

021-91690742

09102455407

ایران، تهران

تهران،صندوق پستی ۳۵۸-۱۶۵۳۵

info@tejaratparsian.com

راهنمای تجارت با آلمان

جامع ترین راهنمای تجارت با آلمان

با پرداختن به راهنمای تجارت با آلمان به شما کمک می کنیم تا بتوانید در امر واردات و صادرات کالا به این کشور موفق عمل کنید برخی از محصولات ایرانی مانند زعفران دارای جایگاه بسیار ویژه ای در بازار آلمان است و از طرفداران بی شماری برخوردار می باشد. با ما همراه باشید تا به جامع ترین راهنمای تجارت با آلمان بپردازیم.

راهنمای تجارت با آلمان

راهنمای تجارت با آلمان

در راهنمای تجارت با آلمان چه نکاتی وجود دارد؟ قطعا واردات و صادرات کالا به کشورهای مختلف نشانه ای از رونق اقتصادی خواهد بود. کشور آلمان یکی از کشورهای اروپایی است که دارای بزرگ ترین اقتصاد قوی دنیا می باشد. این کشور به عنوان اصلی ترین شریک تجاری ایران در قاره اروپا به شمار می رود. در سال های اخیر ارتباطات بین این دو کشور بیشتر از سابق شده و علی رغم تحریم هایی که علیه ایران وضع شده اما همچنان ارتباط ما با آلمان به قوت خود باقی است. در خصوص راهنمای تجارت با آلمان باید ابتدا اطلاعاتی را راجع به این کشور کسب کنید. آلمان جزو کشورهای پرجمعیت به شمار می رود و دارای بازاری قوی برای تجارت و اموری بازرگانی است. جالب است بدانید در کل جهان تنها پانصد شرکت مشهور و باکیفیت وجود دارد که 37 تای آن ها در آلمان واقع شده است. تولید در این کشور رونق زیادی دارد و همین موضوع سبب می شود که سایر کشورها نیز علاقه و رغبت زیادی به ایجاد رابطه با این کشور از خود نشان دهند. تعداد متخصصین در کشور آلمان بسیار زیاد است و این امر به برنامه ریزی کلان و اصولی آن بر می گردد. همچنین باید گفت که فساد دولتی در پایین ترین میزان خود قرار دارد.

اصلی ترین شرکای اقتصادی آلمان

به منظور تجارت با کشور آلمان باید اطلاعات مناسبی در رابطه با شرکای اقتصادی آن ها کسب کنید. چین ، آمریکا ، سوئیس و روسیه به عنوان اصلی ترین شرکای تجاری آلمان محسوب می شود. شاید تصور کنید که آلمان جزو کشورهایی بوده که همواره از اوضاع خوبی بهره مند بوده است. در صورتی که این کشور سال های بد را نیز به خود دیده است و مشکلات زیادی را متحمل شده تا جایی که سال 2009 به عنوان بدترین سال اقتصادی آلمان شناخته مب شود. اما عملکرد عالی و برنامه ریزی های کلان سبب تا این کشور بتواند مجددا به موفقیت برسد و موقعیت خود را ارتقا دهد.

مهم ترین صنایع آلمان

صنایعی همچون سنگ سیمان ، واگن سازی و تولید ابزار آلات صنعتی به عنوان مهم ترین صنایع آلمان محسوب می شوند. همچنین تولید مواد شیمیایی ، ذغال سنگ و آهن فولاد نیز در این کشور با بالاترین کیفیت انجام می شود. صادرات این محصولات و تولیدات نیز به کشورهای همسایه و اروپایی هم انجام می شود. به جرات می توان گفت که آلمان یک کشور بسیار غنی و ثروتمند است که توانسته از تمام منابع و امکانات خود به بهترین نحو و در مسیر درست استفاده کند.
راهنمای تجارت با آلمان

چرا کشور آلمان به واردات نیاز دارد؟

واردات و صادرات کالا دو مقوله مرتبط با یکدیگر هستند. قطعا اگر یک کشور در تولید یک محصول در بالاترین جایگاه قرار بگیرد به این معنا نیست که به هیچ یک از سایر محصولات نیازی نداشته باشد. بلکه واردات هم در آن کشور انجام می شود. آلمان هم از این قاعده مستثنی نیست. از مهم ترین محصولاتی که وارد کشور آلمان می شود شامل نفت ، گاز ، ماشین آلات ، مواد غذایی و محصولات کشاورزی است. فلز و خودرو از دیگر محصولات با اهمیت در واردات و بازارهای داخلی این کشور به شمار می رود.

صادرات زعفران به آلمان

اگر با مشاور بازرگانی در خصوص راهنمای تجارت با آلمان صحبت کنید متوجه می شوید که یکی از بهترین محصولات صادراتی به این کشور، زعفران می باشد. زعفران نه تنها در آلمان بلکه در بسیاری از بازارهای جهانی با استقبال بی نظیری مواجه است و این امر نشان دهنده کیفیت محصولات ایرانی می باشد. برای صادر کردن زعفران به آلمان شرایط سخت و دشواری وجود ندارد و داشتن گواهی بهداشت و استاندارد کفایت می کند. شرکت بازرگانی واردات صادرات به نام ” تجارت پارسیان ” توصیه می کند که اقدام به صادرات محصولاتی کنید که بهترین کیفیت برخوردارند. زیرا به خوبی در بازارهای جهانی به فروش می رسند. قطعا مشاور واردات و صادرات می توانید در این زمینه به شما کمک کند.

Rate this post

نویسنده

romina

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *